Bayındır'da Binali Yıldırım Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Bayındır'da Binali Yıldırım Heyecanı

Bayındır\'da Binali Yıldırım Heyecanı

AK Parti İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım AK Parti Seçim Koordinasyon bürosu ve çeşitli açılışlar yapmak üzere yarın (Cuma günü) Çiçeğin Başkenti Bayındır'da olacak.

20.02.2014 12:45

AK Parti İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım AK Parti Seçim Koordinasyon bürosu ve çeşitli açılışlar yapmak üzere yarın (Cuma günü) Çiçeğin Başkenti Bayındır'da olacak. Saat 10.00'da Bayındır'a gelecek olan Yıldırım'ın bir dizi açılışın yanı sıra Pazar esnafı ziyareti ve halkla da görüşmeler gerçekleştireceği de bildirildi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım; proğramı çerçevesinde AK Parti Bayındır Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açacak, bir dizi temel atacak, açılışlar yapacak. Yıldırım'ın, Bayındır programına; İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti İzmir Milletvekilleri, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve AK Partili yöneticiler eşlik edecek. Saat 10.30'da Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi'nin açılış töreniyle başlayacak olan programa, tüm Bayındır halkı davet edildi.

Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik programı ise şöyle açıklandı: PTT Bayındır Binasının açılışı, Sadık Susamcıoğlu Anadolu lisesi Pansiyon Binası açılışı, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ve Pazar esnafı ziyareti. Ayrıca saat 11.00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Eyüp Karahan ve Birim Müdürleri ile Bayındır SÜSBİR üreticileri arasında "Alım garantili mevsimlik çiçek üretim sözleşmesi" imzalanacak. Bu anlaşma sayesinde; Bayınır'da üretilen çiçekler, Türkiye pazarında daha fazla pay elde etmeyi sağlayacak ve bölge ekonomisinde canlılık getirecek.

Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kertiş, tüm İzmirlileri ve Bayındırlıları açılış ve temel atma törenlerine beklediklerini belirterek, "İzmir'e hizmetin mimarı eski Bakanımız, şimdiki Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım'ın bize tevccüh ve desteği takdire şayandır. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Yaptığı hizmetlere, Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak 30 Mart'tan sonra da devam edeceğine gönülden inanıyoruz. İzmir, Bayındır başta olmak üzere tüm ilçeleriyle AK Belediyeciliğe evet derse, kısa zamanda kalkınacak ve Türkiye'nin bir numarası olacaktır" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayındır'da Binali Yıldırım Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement