Bayraklı Kırmızı-Beyaz - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Kırmızı-Beyaz

Bayraklı Kırmızı-Beyaz

Bayraklı Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği koroları, 18 Mart Çanakkale zaferi dolayısıyla düzenlediği konserde dağıtılan Türk bayrakları geceye renk kattı.

19.03.2013 13:32

Bayraklı Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği koroları, 18 Mart Çanakkale zaferi dolayısıyla düzenlediği konserde dağıtılan Türk bayrakları geceye renk kattı. Etkinlikte zaferi kazandıran şehitleri bir kez daha saygıyla anan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, omuzlara alındı. Tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulunulan Karabağ, konuşmasında ülkeyi sevenlerin bu topraklara sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Bu ülkeyi bölmek isteyenlere 10'uncu Yıl Marşı ile mesaj gönderelim" dedi.

Bayraklı Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği korosu, 18 Mart Çanakkale zaferinin 98'inci yılı etkinlikleri kapsamında Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu'nda konser verdi. Yoğun ilgiyle izlenen ve zaman zaman duygu dolu anların da yaşandığı konserde, şehitlerimizin aziz hatıraları bir kez daha anılırken, muhteşem zafer birbirinden güzel türkülerle kutlandı. Türk Sanat Müziği koro şefi Halil Altınköprü ve Türk Halk Müziği koro şefi TRT eski sanatçısı Köksal Coşkun yönetimindeki koristler birbirinden güzel Türküleri seslendirerek, beğeni topladı. İlerleyen yaşına rağmen Buca'dan Bayraklı'ya gelerek, koroya katılan ve hem türkü söyleyip, hem de perküsyon ekibinde yer alan Ayşe Korkmaz, performansıyla usta sanatçıları aratmadı. Gecede Bayraklı Belediyesi Spor kulübü halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi de ilgiyle izlendi. Dağıtılan Türk bayraklıyla salonu kırmızı beyaz ile donatan vatandaşlar, Başkan Karabağ'a sevgi gösterilerinde bulundu.

"ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM"

Türkiye'nin Kürt-Türk ayrımı yapılarak, bölünmek istendiğini vurgulayan Başkan Karabağ, gelinen tablonun üzücü olduğunu söyledi. Bu ülkeyi sevenlerin Türkiye'ye sahip çıkması gerektiğini ifade eden Karabağ, "Şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz. Onları anarken bir kez daha her Atatürkçü ve vatanseverin kendi sorumluluğunu bilmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Bu ülkeyi sevenler Türkiye'ye sahip çıkmalı. Bizi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Bilinmelidir ki; biz bu ülkenin bir çakıl taşını dahi hiç kimseye vermeyiz. Bayrakları bayrak yapan, üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Kırmızı-Beyaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement