Bektaşi Dedelerinden Başkan Günaydın'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bektaşi Dedelerinden Başkan Günaydın'a Ziyaret

Bektaşi Dedelerinden Başkan Günaydın\'a Ziyaret

Isparta Merkez ve bağlı köylerinde bulunan Bektaşi dedeleri İbrahim Özdemir, İbrahim Eser, İsmail Uğurlu, Turhan Oduncu, Hatıp Aksu, Ali Aydemir, Ahmet Öztürk, Kadir Tekin ile Isparta Zülfikar Derneği Başkanı Erkan Topçu ve Isparta Belediyesi Meclisi Üyesi Halil İbrahim Can, Başkan Günaydın’ı ziyaret etti.

13.05.2014 16:46

Isparta Merkez ve bağlı köylerinde bulunan Bektaşi dedeleri İbrahim Özdemir, İbrahim Eser, İsmail Uğurlu, Turhan Oduncu, Hatıp Aksu, Ali Aydemir, Ahmet Öztürk, Kadir Tekin ile Isparta Zülfikar Derneği Başkanı Erkan Topçu ve Isparta Belediyesi Meclisi Üyesi Halil İbrahim Can, Başkan Günaydın'ı ziyaret etti.

Ziyarette Bektaşi dedeleri adına konuşan İbrahim Özdemir, Alevi Kültür Derneği yapılmasının kararlaştırıldığını ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın elinden gelen yardımı yapacağına inandıklarını söyledi. Özdemir 30 Mart seçimleri öncesini hatırlatarak, "Başkanımız bize bir adım geldi, biz de kendisine bin kişi ile geldik. Başkanımızın bizleri aynı tarlada aynı çiçekler olarak gördüğü için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Bektaşi dedelerinin ziyaretini birlik ve beraberlik açısından önemsediğini belirten Başkan Günaydın ise, "Biz bir tarlada, bir bahçede yetişen çiçekleriz. Bir vazoya konan çiçekleriz. Bu vatanı Kurtuluş Savaşı'ndan, Çanakkale'ye kadar savunduk. Birlikte şehitler verdik. Mevlana'mızı, Hacı Bektaş'ımızı, Yunus Emre'mizi bir olarak, pir olarak tutan bir insanım. Onlar zaten bu beraberliği ortaya çıkaran büyük zatlar. Biz de onların yolunda güzel birlikler oluşturabilmeliyiz. Birlik ve beraberliğimiz için şahsıma ve belediyemize yaptıkları ziyaretlerinden dolayı tüm dedelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bektaşi Dedelerinden Başkan Günaydın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement