Beluk, Müsiad Zirvesinde - Son Dakika
Yerel

Beluk, Müsiad Zirvesinde

Beluk, Müsiad Zirvesinde

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Muammer Beluk, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’na katıldı.

09.03.2015 10:27

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Muammer Beluk, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı'na katıldı. Beluk, toplantının ardından MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Sinpaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ile görüştü.

MÜSİAD'ın Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı, Adana Valisi Mustafa Büyük ile birlikte, Adana'nın siyaset ve iş dünyasının önemli simalarını bir araya getirdi.

MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı'na derneğe üye firmalar, Türkiye'nin farklı illerinden ve Irak'tan gelen iş adamları katıldı. Çukurova bölgesinden çok sayıda firmanın stant açtığı toplantıda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Muammer Beluk, toplantı sonrası stantları gezdi. Beluk, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Sinpaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ile görüştü. Muammer Beluk, Nail Olpak ve Avni Çelik ile Adana'nın iş ve ekonomik yaşamına dair konularda sohbet etti.

Toplantı katılımcıların birlikte çektirdiği anı fotoğrafıyla sona erdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beluk, Müsiad Zirvesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement