Beyşehir'de Öldürülen Mehmet Bayraktar'ın Baba Evine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Öldürülen Mehmet Bayraktar'ın Baba Evine Ziyaret

Beyşehir\'de Öldürülen Mehmet Bayraktar\'ın Baba Evine Ziyaret

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve beraberindeki Konya protokolü Beyşehir’de bir süre önce meydana gelen bıçaklı kavga olayında hayatını kaybeden Mehmet Bayraktar’ın baba ocağını ziyaret etti.

20.07.2016 10:37

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve beraberindeki Konya protokolü Beyşehir'de bir süre önce meydana gelen bıçaklı kavga olayında hayatını kaybeden Mehmet Bayraktar'ın baba ocağını ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Erdem ve Konya Valisi Canbolat, kendilerine eşlik eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Musa Arat ile birlikte geldikleri Beyşehir ilçesinde, vefat eden Mehmet Bayraktar'ın baba evini ziyaret etti. Beyşehir'de Bakan Yardımcısı Erdem, Vali Canbolat ve beraberindeki isimlere ziyaretlerinde Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da eşlik etti. Bakan Yardımcısı Erdem, Vali Canbolat ve beraberindekiler, kendilerini kapıda karşılayan baba Mustafa Bayraktar ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunurken, olaydan dolayı yaşadıkları üzüntüyü dile getirdiler. Erdem ve protokol üyeleri, baba Bayraktar ve yakınlarıyla sohbet ederken olayla ilgili bilgiler aldı. Yapılan duaların ardından Erdem ve beraberindekiler evden ayrıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Öldürülen Mehmet Bayraktar'ın Baba Evine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement