Bornova Becker, Mersin Üniversitesine Geçit Vermedi - Son Dakika
Yerel

Bornova Becker, Mersin Üniversitesine Geçit Vermedi

Bornova Becker, Mersin Üniversitesine Geçit Vermedi

Bornova Becker Spor, ligin ilk devresinde mağlup olduğu Mersin Üniversitesini ikinci devrede 86–79 kazanarak telafi etti.

15.03.2017 10:22

Bornova Becker Spor, ligin ilk devresinde mağlup olduğu Mersin Üniversitesini ikinci devrede 86–79 kazanarak telafi etti. Bornova Becker Spor bu galibiyetle üst üste 6. maçını kazandı.

Mersin Üniversitesi karşısında maça iyi başlayan Bornova Becker Spor, özellikle 3. periyotta yaptığı hatalarla rakibini maça ortak etti. Normal süresi 72–72 bitip uzatmalara giden maçta, Gülşah Akkaya'nın üçlüğü, ardından sırasıyla Esra ve Chanita'nın arka arkaya attığı sayılarla 7'ye çıkan fark, Bornova Becker Spor'u rahatlattı. Yaptığı savunma ile uzatma periyodunda hakimiyeti eline alan İzmir ekibi, maçın galibi oldu.

Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak ise galibiyeti Burcu Kebir'e armağan ettiklerini söyleyerek, "Ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup olduğumuz bir takımdı. Fazla çalışma süremiz olmamasına rağmen iyi hazırlandık. 3. periyot hariç iyi top oynadığımıza inanıyorum. Çok güzel bir maç oldu. Seyir zevki yüksek bir maç oldu. Mersin Üniversitesini tebrik ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Maçın son periyodunda ve uzatma periyodunda çok iyi müdafaa yaptığımızı düşünüyorum. Bugün bizim için güzel bir gün çünkü yönetim kurulu üyemiz Sayın Burcu Kebir'in doğum günü. Tüm takım olarak Burcu Hanımın doğum gününü kutluyoruz ve bu galibiyeti kendisine doğum günü hediyesi olarak armağan ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova Becker, Mersin Üniversitesine Geçit Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement