Bu Adreste 'Dayanışma' Var - Son Dakika
Yerel

Bu Adreste 'Dayanışma' Var

Bu Adreste \'Dayanışma\' Var

Şanlıurfa Gençlik Merkezleri gönüllüleri topladıkları kırtasiye, temizlik ve spor malzemelerini kırsal kesimdeki okullara dağıttı.

30.05.2014 12:36  Güncelleme: 12:37

Şanlıurfa Gençlik Merkezleri çalışanları ve gönüllüleri, Bilgili Köy Okulu öğrencilerine yardım malzemesi toplayabilmek için hafta içerisinde çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. Toplanan yardım malzemeleri, merkez personelinin ve üyelerinin katılımıyla okul görevlilerine teslim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp, Bilgili Köy Okulu Müdürünün, Şanlıurfa ve Tekirdağ Gençlik merkezleri ile irtibata geçerek okullarındaki eksikliklerden bahsettiğini ve iletişimin ardından her iki gençlik merkezinin de konuya kayıtsız kalmayarak yardım kampanyası başlattığını söyledi.

Alp, "Kampanya sonucunda gençlik merkezi çalışanları ve gönüllüleri olarak topladığımız kırtasiye, temizlik ve spor malzemeleri ile kitapları okulda bulunan görevlilere teslim ettik. Bu tür kampanya ve projelerle ihtiyaç sahibi köy okullarına yardımların devam edeceğiz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise her iki gençlik merkezi gönüllülerini tebrik ederek, bu tür sosyal projelerin devamını diledi. Müdür Yıldız konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Şanlıurfa Gençlik Merkezinin kurulduğu günden bu yana birçok sosyal ve kültürel projeye imza attı. Tekirdağ Gençlik Merkezi ile ortak yürütülen bu projenin amacı ve neticesi itibarı ile ele alınması da ayrı bir güzellik. Şanlıurfa Gençlik Merkezi daha önce de Van depremi, Mavi kapak toplama, Filipinler'deki tusunami ve Suriye'deki savaş gibi felaketlerden sonra da yardım kampanyaları düzenleyerek topluma öncülük etmiştir. Bu son kampanyamızda da toplanan malzemeler Bilgili Köy Okulu'na teslim edildi. Ben şahsım adına bu projede emeği geçen her iki gençlik merkezi çalışanlarımıza, gönüllü gençlerimize ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bu Adreste 'Dayanışma' Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement