Burhan Özfatura, DSP'li Hüseyin Aslan'a da Kefil - Son Dakika
Yerel

Burhan Özfatura, DSP'li Hüseyin Aslan'a da Kefil

Burhan Özfatura, DSP\'li Hüseyin Aslan\'a da Kefil

İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Özfatura DSP Bayraklı Belediye Başkanı olan Ege Koop Genel Başkanı Aslan'a bir kez daha kefil olduğunu söyledi.

18.02.2014 21:28  Güncelleme: 21:57

İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Burhan Özfatura, DSP'den Bayraklı Belediye Başkanı olan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a bir kez daha kefil olduğunu söyledi. Özfatura, "inancım odur ki; gerek 12 kentsel dönüşüm projesi ile yüzbinlerce insanımızı ev sahibi yapmış gerekse Ege-Koop Proje Merkezi gibi bu kent için son derece faydalı bir birim oluşturarak, sorunlara yönelik sağlam projelerin üretilmesine ön ayak olmuş Hüseyin beyin, yarışı göğüslemesi halinde geleceği son derece parlak olan Bayraklı ilçemizde büyük işler başaracaktır." dedi.

"Kamuoyunun Dikkatine!" başlıklı yazılı bir açıklama yapan Özfatura, şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği üzere tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de yerel seçim sürecine yönelik heyecan günbegün artmaktadır. Adaylar ve partilerin kıyasıya bir rekabete girişeceği bu süreçte özellikle Demokratik Sol Parti, ciddi bir atılım yapmayı amaçlamaktadır. Bu atılımın en önemli ayağını ise İzmir'in yeni kent merkezini de bünyesinde barındıran ilçesi Bayraklı oluşturmaktadır. DSP, Bayraklı ilçesinde benim de CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını içtenlikle desteklediğim, insan sevgisi ve ekip çalışmasına gösterdiği önemi yakından bildiğim Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile iddiasını ortaya koymaktadır.

Hüseyin beyi 1984 yılından bu yana tanırım. CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını canı gönülden destekledim, bu konuda görüşlerimi de süreç içerisinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na söyledim. Sosyal demokrat kişiliğini, üretkenliğini, insan sevgisini ve ekip çalışmasına verdiği önemi kendi Başkanlık dönemlerinden biliyorum. Kaldı ki bugüne kadar inancım gereği CHP'ye oy vermemiş bir kişi olarak, Hüseyin beyin aday gösterilmesi halinde hem oyumu CHP'ye vereceğimi, hem de CHP'ye oy verdireceğimi açıkça ilan etmiştim. Ancak süreç farklı işledi. Hüseyin bey, 30 yıllık tecrübesini, bilgi ve birikimini DSP çatısı altında Bayraklı halkıyla paylaşma amacı ile zorlu bir yola çıktı. Fakat inancım odur ki; gerek 12 kentsel dönüşüm projesi ile yüzbinlerce insanımızı ev sahibi yapmış gerekse Ege-Koop Proje Merkezi gibi bu kent için son derece faydalı bir birim oluşturarak, sorunlara yönelik sağlam projelerin üretilmesine ön ayak olmuş Hüseyin beyin, yarışı göğüslemesi halinde geleceği son derece parlak olan Bayraklı ilçemizde büyük işler başaracaktır. Bayraklı ilçesi akılcı, çağdaş, ayakları yere basan prestij projelerle İzmir'in bir numarası olacak, üçte ikisi sağlıksız yapılarda yaşayan Bayraklı halkı, kaliteli, güvenli konutlarda çok daha huzurlu bir yaşama kavuşacaktır. Belediye Başkanı her şeyi bilmez ancak işi en iyi yapacak olanı bilir. Akıllı adam kendinden daha akıllı adamın aklını kullanan adamdır. Aynı zamanda da hakka ve hukuka uyandır. ve tüm bu vasıflar Hüseyin bey de fazlasıyla vardır. Saygıyla duyurulur." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhan Özfatura, DSP'li Hüseyin Aslan'a da Kefil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement