Büro Memur-Sen İzmir 1 Nolu Şube'nin 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Büro Memur-Sen İzmir 1 Nolu Şube'nin 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Büro Memur-Sen İzmir 1 Nolu Şube\'nin 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Büro Memur-Sen İzmir 1 Nolu Şube'nin 4.Olağan Kongresi'nde başkanlığa yeniden Mücahit Sami Uçar seçildi.

04.11.2013 16:59

Büro Memur-Sen İzmir 1 Nolu Şube'nin 4. Olağan Kongresi'nde başkanlığa yeniden Mücahit Sami Uçar seçildi. Geniş bir katılım gösterilen kongrede birlik beraberlik mesajları verildi.

İki listenin yarıştığı seçimlerde Büro Memur-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanlığı'na yeniden Mücahit Sami Uçar seçildi. Ömer Yanar'ın başkanlığa aday olması ile geniş bir katılım gösterilen seçimde 3'ü geçersiz olmak üzere toplam 261 oy kullandı. 186 oyu Mücahit Sami Uçar alırken, Ömer Yanar ise 72 oy aldı.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, kongrenin İzmir'e ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek, "Dişimizle, tırnağımızla mücadele ettiğimiz ve 2013 yılında 48 bine ulaşan üyemizle Büro Memur-Sen'in yetkili sendika olduğunu buradan haykırmak istiyorum. Teşkilat ve üye sayısı anlamındaki artışımız inşallah devam edecektir. Bununla birlikte Dışişleri Bakanlığı'nda sendikamız yetkili sendika haline geldi. Dünyanın 17 ülkesindeki ataşelikler ve başkonsolosluklarda Büro Memur-Sen bayrağı dalgalanıyor" diye kaydetti. Ankara'nın Memus Evleri semtinde yeni hizmet binası satın aldıklarını hatırlatan Yazgan, "Yeni binamızın bütün borcunu ödedik. İnşallah Kasım ayının sonunda bütün şube teşkilatlarımızın katılımıyla açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

"Sözümüzün etkili olabilmesi ve sendikamızı gerçek anlamda temsil edebilmek için şeffaflığa ihtiyaç var" diye konuşan Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, "Sendikamızın İzmir'de daha güçlü temsil edilebilmesi için kurumsal çatı içerisinde hareket etmemiz gerekiyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büro Memur-Sen İzmir 1 Nolu Şube'nin 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement