Bursagaz, Avrupa Kalite Forumu'nda "Mobil Yaşa ve Sosyalleş" Yaklaşımını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Bursagaz, Avrupa Kalite Forumu'nda "Mobil Yaşa ve Sosyalleş" Yaklaşımını Tanıttı

Bursagaz, Avrupa Kalite Forumu\'nda "Mobil Yaşa ve Sosyalleş" Yaklaşımını Tanıttı

Alman enerji devi EWE AG'nin ana hissedarı olduğu Bursagaz, EFQM Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Kalite Forumu'na katılarak, 2013 yılı en iyi uygulamalar yarışmasında ödül aldığı 'Mobil Yaşa ve Sosyalleş' yaklaşımını...

05.11.2013 11:07

Alman enerji devi EWE AG'nin ana hissedarı olduğu Bursagaz, EFQM Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Kalite Forumu'na katılarak, 2013 yılı en iyi uygulamalar yarışmasında ödül aldığı 'Mobil Yaşa ve Sosyalleş' yaklaşımını tanıttı.

Avrupa Kalite Vakfı tarafından her yıl düzenlenen mükemmellik uygulamalarının paylaşıldığı forumun 2013 yılındaki ayağı, Avrupa'nın farklı ülkelerinden yönetim kademesindeki üyelerin iştirakiyle Viyana'da yapıldı. EFQM mükemmellik modeli uygulamalarının pratikte şirketler tarafından nasıl benimsendiğinin örneklerine yer verilen forumda, organizasyonel yeteneklerin geliştirilmesi, liderlik ve sürdürülebilir sonuçlar elde etme konularında paneller yapıldı.

Bursagaz, forumda, 2013 yılı "En İyi Uygulamalar Yarışması" kapsamında "Mobil Yaşa ve Sosyalleş" uygulaması ile aldığı ödülün sürecini ve faaliyetleri paylaştı. Foruma, Bursagaz Araştırma ve Malzeme Müdürü Ahmet Candan, ve Yönetim Sistemleri Birimi yöneticisi Tuğçe Balarısı katıldı. Balarısı, mobil yaşamı destekleyen stratejiler ve iş yaşantısının sosyalleşmesine ilişkin entegrasyonları içeren bir sunum yaptı.

Balarısı, Bursagaz'ın 2008 yılında aldığı EFQM Avrupa Kalite Büyük Ödülü'nün ardından bu süreçte sürekliliğe son derece önem verdiklerini, her sene farklı yaklaşımlarla, özellikle enerji dağıtım sektöründe rol model olmaya devam ettiklerini ifade etti. Son 4 yıllık süreçte teknolojik yatırımların öneminin üst seviyede olduğunu ifade eden Balarısı, süreçlerde değişim mühendisliği uygulamalarının stratejik bakış açısıyla beraber inisiyatiflere dönüştüğüne vurgu yaptı. Balarısı, sunumunda, mobilite uygulamalarının iş yaşantısını bir yandan kolaylaştırdığını, bir yandan da tüm paydaşlara daha fazla sosyalleşme imkanı sağladığını söyledi.

Bursagaz, "Mobil Yaşa ve Sosyalleş" uygulamasıyla fark oluşturan bir şirket olarak EFQM Forumu'nda yerini aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz, Avrupa Kalite Forumu'nda 'Mobil Yaşa ve Sosyalleş' Yaklaşımını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement