Büyükelçi Bağırov ve Prof. Dr. Kaseinov Tarsus'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Büyükelçi Bağırov ve Prof. Dr. Kaseinov Tarsus'u Ziyaret Etti

Büyükelçi Bağırov ve Prof. Dr. Kaseinov Tarsus\'u Ziyaret Etti

Azerbaycan Büyükelçisi Faig Bağırov, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Prof. Dr. Düsen Kaseinov ve Köroğlu Operası Sanatçıları Mersin’in Tarsus ilçesini ziyaret ettiler.

11.01.2016 16:18

Azerbaycan Büyükelçisi Faig Bağırov, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Prof. Dr. Düsen Kaseinov ve Köroğlu Operası Sanatçıları Mersin'in Tarsus ilçesini ziyaret ettiler.

Ünlü Azeri Besteci Hacıbeyli'nin doğumunun 130. yılı anısı nedeniyle Mersin'de düzenlenen programa katılan heyet daha sonra Tarsus'a geldi.

Tarsus Belediye Başkan Şevket Can tarafından Haydar Aliyev Parkı'nda karşılanan heyet parkı gezdi.

Başkan Can'la birlikte Azerbaycan Büyükelçisi Faig Bagirov, TURKSOY Genel Sekreteri Prof. Dr. Düsen Kaseinov, Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Selman Ada ile Köroğlu Operası Sanatçıları, Azerbaycan'ın büyük önderi Haydar Aliyev'in anıtına çiçek bıraktılar. Haydar Aliyev anıtı önünde hatıra fotoğraf çeken heyet, Tarsus'un çok güzel bir kent olduğunu dile getirdiler.

Daha sonra Tarsus Şelale'sini gezen heyet, Belediye Başkanı Şevket Can'a, belediye çalışanlarına ve Tarsuslulara misafirperliğinden dolayı teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükelçi Bağırov ve Prof. Dr. Kaseinov Tarsus'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement