Büyükşehir Parkı Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Parkı Açılış Töreni

Büyükşehir Parkı Açılış Töreni

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Parkı ile yeniden düzenlenen parklar için açılış töreni düzenlendi.

20.03.2014 12:40

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Parkı ile yeniden düzenlenen parklar için açılış töreni düzenlendi.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin her bir köşesinde emekleri ve alın terleri bulunduğunu belirterek, bu hizmetlerle Kayseri'nin kabuk değiştirdiğini belirtti.

Dünyanın en pahalı parkını hizmete açtıklarını ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

"Bu parkın yerinde 50-60 daireli lojmanlar vardı. Onları kaldırmak için yenilerini yapmak gerekiyordu ve 10 milyon lira ona harcadık. Burası konut alanıydı ve konut olarak satılabilirdi. Sattığımız zaman herhalde 20-25 milyon lira elimize geçerdi. Neticede park için de bir para harcadık. Hepsi yan yana geldiğinde 30 milyon liradan fazla ediyor ama değdi mi derseniz, o paradan vazgeçtiğimize değdi. Güle güle kullanın inşallah."

Büyükşehir Parkı ile birlikte bir dizi hizmetlerin de açılışının yapıldığını ifade eden Özhaseki, "İldem Raylı Sistem Hattı Parkı, Argıncık Kayabaşı Parkı, İnönü Parkı 4. etabı bitti. Ayrıca Mimarsinan Parkı'nda düzenlemeler yaptık. Toplam 200 bin metrekare alanda çalışma yaptık. Ayrıca 28 parkımızda spor aletlerini yeniledik. Belediyemizin cephesi yenilendi, onun da açılışını yapıyoruz. Tüm hizmetler hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından tüm hizmetlerin ortak açılışı yapıldı.

Açılışa, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, belediye başkan adayları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Parkı Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement