Çalık ve Tüfenkci'den Başkan Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çalık ve Tüfenkci'den Başkan Çakır'a Ziyaret

Çalık ve Tüfenkci\'den Başkan Çakır\'a Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

25.04.2014 16:37  Güncelleme: 16:42

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre,  AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve  Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Çalık, seçimlerin Malatya'ya ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini diledi.

Çalık, Çakır'ın 2009 yılından itibaren Malatya'nın çehresini değiştiren çok önemli projelere imza attığını ve yeni dönemde de büyük hizmetler yapacağına inandığını belirtti.

Tüfenkci de yorucu bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, Çakır'ın tekrar seçilmesinin AK Parti teşkilatı için büyük bir onur, Malatya için de büyük bir şans olduğunu kaydetti.

Tüfenkci, teşkilatın milletle belediye arasında köprü olacağını ifade etti.

Ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkür eden Çakır, seçimlerde alınan başarıda teşkilatın emeğinin çok fazla olduğunu belirtti.

Çakır, "Sahada şubelerimizi, temsilciliklerimizi oluşturuyoruz. Yönetim ve görev dağılımına kadar bütün çalışmalarımızı önümüzdeki birkaç gün içerisinde tamamlamış olacağız" ifadesini kullandı.

Milletvekillerinin, teşkilatın desteği ve kurumlar arası diyaloğun hizmetlerin sunumunda önemli olduğunu belirten Çakır, "Bu dönemde de aynı titizlikle, istişarelerimizi sürdürerek Malatya'ya güzel hizmetleri getireceğiz" açıklamasında bulundu.

Çakır, Tüfenkci, Çalık ve Akkurt'a kayısı kristali plaketi hediye etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çalık ve Tüfenkci'den Başkan Çakır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement