Çanakkale'de MHP ve CHP'li Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de MHP ve CHP'li Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Çanakkale\'de MHP ve CHP\'li Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

7 Haziran milletvekili genel seçimlerinin ardından partilerde belli olan milletvekilleri, bugün mazbatalarını aldı.

18.06.2015 17:35

7 Haziran milletvekili genel seçimlerinin ardından partilerde belli olan milletvekilleri, bugün mazbatalarını aldı.

İlk olarak Çanakkale İl Seçim Kurulu'na eşleriyle birlikte gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1'nci sıra Milletvekili Muharrem Erkek ile 2'nci sıra Milletvekili Bülent Öz, burada partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Burada partilileri selamlayan CHP'li milletvekilleri daha sonra mazbatalarını almak için Çanakkale Adliye Sarayı'nda bulunan Çanakkale İl Seçim Kurulu'na çıktılar.

CHP'li Milletvekillerinin mazbata alım işleminin sonunda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, partililer ile birlikte Çanakkale İl Seçim Kurulu'na geldi. CHP'li Milletvekillerini tebrik eden Tuna, partililer ile birlikte İl Seçim Kurulu binasına girerek mazbatasını aldı.

Burada kısa bir açıklamada bulunan MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, " Bereketli bir günde mazbatalarımızı alıyoruz. İnşallah Ramazan Ayı'mız bütün Türk milleti ve İslam coğrafyası için hayırlara vesile olur. Yine dün kaybettiğimiz, Türk siyasetinin duayenlerinden rahmetli 9'ncu Cumhur Başkanımız Süleyman Demirel'i de buradan rahmetle anıyoruz. İnşallah bizlerde Türk siyaseti içerisinde onlar gibi kalıcı izler bırakabiliriz. Çanakkale'miz için hep birlikte çalışarak, diğer partinin milletvekilleriyle de eşgüdüm içerisinde mücadele edeceğiz. Çanakkale'nin gerekli yatırımları alması için Çanakkale'nin geleceğe daha huzurlu daha güvenli bakabilmesi için çalışmalar yürüteceğiz. İnşallah bu seçimler Türk siyasi hayatı için bir dönüşüm ve bir gelişiminde başlangıcı olur" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de MHP ve CHP'li Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement