Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim 2013 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim 2013 Yılını Değerlendirdi

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim 2013 Yılını Değerlendirdi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim 2013 yılını ve yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.

29.01.2014 13:14

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim 2013 yılını ve yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, beldede 2013 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Alim, Belediye olarak 24 saat vatandaşa hizmet ettiklerini ve çalışmaların 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da devam edeceğini açıkladı. Başkan Alim, "Sosyal belediyecilik anlamında belediye olarak Çatalağzı, Işıkveren ve şuanda da devam eden ve beldemize bağlı olan 3 yerimize gezi yolu yaptık. Yine akşamları yaz aylarında insanlarımızın rahata kavuşmaları açısından bir havuz projemiz oldu. Bu havuzu gece ışıklandırıp renkli hale getirdik. Havuzun özelliklerini sayarsak, fıskıyelerin olması, led ışıklar ve müzik çalması. Bu havuzun hemen yanında bir saat kulesi ve bir Atatürk resimlerinden olan bir köşemiz var. Yapılan bu konseptin başka belediyelerde yok. Belediyemizin hemen karşısında Kültür evi yapıyoruz. Kültür evimizin alt katı sağlık ocağı üst katı ise kültür işlerimizde kullanılacak. Burada Çatalağzı Belediyesi olarak etkinliklerimiz olacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yut dışından misafirlerimiz geliyor. Onları burada misafir edeceğiz ve ağırlayacağız. Belde sakinlerimizin spor aktivitelerini yapmaları için spor salonu yaptık. Spor salonunun özelliği saunası ve spor aletlerinin olmasıdır. Belediye olarak misafirhane meydana getirdik. Çok güzel bir misafirhane oldu. Çocuklarımızın oynayabilecekleri spor sahaları ve parklar yaptık. Biz Çatalağzı ve Zonguldak'ın madenci kenti olduğunu unutmadık. Yöremizde madende çalışıp şehit olan madencilermiz vardı. Geçmişten günümüze kadar şehit olmuş ve 17 Mayıs 2010 tarihinde Karadon'da meydana gelen faciada 5 madencimiz de Çatalağzı beldesindendir. Önümüzdeki günlerde de o şehit olan madencilerin ailelerinide davet ederek bu anıtımızın açılışını yapacağız. Biz Çatalağzı Belediyesi olarak Çatalağzı'na hizmet etmeye talibiz. Vatandaşlarımıza iyi gününde ve kötü gününde belediye olarak 24 saat çalışıyoruz. Her sabah araçlarımız beldemizde yaşlı ve hasta olan vatandaşlarımızı il merkezinde olan hastanelere getiriyoruz. Onların sağlıkları ile yakından ilgileniyoruz. Ramazan aylarında belediye olarak feshane şenlikleri düzenliyoruz. Ayrıca Ramazan ayı içerisinde bayanlarımızı camilere getiriyoruz. Onlara buralarda iftar açtırıyoruz. 2013 senesinde Kozlu'ya bie Aqua Park yaptılar. Bu çalışmalardan dolayıda Kozlu Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Buraya biz özürlü ve engelli çocukları getirdik. Onlar bu parktan yararlandıkları için çok mutlu oldular. Beldemizde olan eski tip duvarları söküp yeni duvarlar yaptık ve bunları ışıklandırdık. Beldemize Avrupa görünümü sağladık. Beldemizde yolu olmayan yer kalmadı. Ambulans ve araç girmeyen ara sokakları açarak yol yaptık ve parke taşları ile döşedik. Biz Çatalağzı Belediyesi olarak yöremizde olan camilere, okullara yardımcı oluyoruz" dedi.

"2014 YILI BİZİM USTALIK YILI OLACAK"

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için açıklamada bulundu. Başkan Alim açıklamasında, "2004 yılından 2014 yılına kadar yaklaşık 10 yıldır Belediye Başkanıyım. 3. dönemede talibim. Bu da bizim ustalık devrimiz olacak. Biz 3. dönemide kazanırsak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Beldemize güzel eserler bırakmak istiyorum.Bizim 3. dönemdeki çalışmalarımız genellikle sosyal konularda olacak. Yol olarak yapacağımız bişey kalmadı. Toplu konuta önem vereceğiz. Aynı zamanda arıtma tesisi konularda da çalışmalar yapacağız" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim 2013 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement