CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Mersin'de - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Mersin'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Mersin\'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Mersin’de Büyükşehir Belediyesi dahil 13 belediyenin yönetimine talip olduklarını belirterek, halktan CHP’ye oy istedi.

20.03.2014 17:58

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Mersin'de Büyükşehir Belediyesi dahil 13 belediyenin yönetimine talip olduklarını belirterek, halktan CHP'ye oy istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, seçim çalışmaları yapmak üzere Mersin'e geldi. CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ile birlikte CHP İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Tanrıkulu, bir süre İl Başkanı Faruk Mehmet Akar ile görüştü. Burada partililere de seslenen Tanrıkulu, daha sonra Akar, Milletvekili Seçer, Başkan Özcan ve beraberindekilerle birlikte Vartolular Derneği, Diyarbakırlılar Derneği ve Adıyamanlılar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Huzurkent'e geçerek saha çalışması yapan Tanrıkulu, yaptığı değerlendirmede, Mersin'de Büyükşehir Belediyesi dahil 13 belediyenin yönetimine talip olduklarını söyledi. Tanrıkulu, "Artık halkımız, CHP'nin iktidarında bir ülke yönetimine olan ihtiyacının farkına vardı. Bunun başlangıcı da belediyelerde olacak. Önümüzdeki yerel seçimlerde oyunuzu CHP'den yana kullanın, halkçı belediyecilik ile tanışın. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Macit Özcan'ın Mersin'de yapmış olduğu hizmetler ortada. Şimdi bu hizmetleri Büyükşehir Yasası ile birlikte genele yaymak lazım. Bunun da tek çıkar yolu Cumhuriyet Halk Partisi'nden geçer" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement