CHP'li Başkan Ali Acar Seçim Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Başkan Ali Acar Seçim Gezilerini Sürdürüyor

CHP\'li Başkan Ali Acar Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Adayı Ali Acar, beraberindeki heyet ile Osmaniye Köyü ve Turunç Beldesi’nde seçim çalışmaları kapsamında ziyarette bulundu.

09.02.2014 14:30

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Adayı Ali Acar, beraberindeki heyet ile Osmaniye Köyü ve Turunç Beldesi'nde seçim çalışmaları kapsamında ziyarette bulundu.

Yaklaşan yerel seçim öncesi partisi CHP'den 3. Dönem için yeniden belediye başkanlığına aday gösterilen Ali Acar, partilileri ile birlikte seçim çalışmalarını devam ettirdi. ilk ziyaretini ismi "Bal cenneti" olarak adlandırılan Osmaniye Köyü'ne yapan Acar'ı Köy yolunda Turunç Belde Belediye Bakanı CHP'li Ali Fuat Fidan belde ve köylüler tarafından davul zurnayla karşıladı. Köy gezilerine, CHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan, Marmaris Belediye Başkanı Yardımcısı CHP'li Halil Gökovalı, CHP Gençlik ve Kadın kolları yanı sıra çok sayıda partili de eşlik etti.

Adeta gövde gösterisine dönen seçim ziyaretlerinde konuşan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Acar iktidarı eleştirip en iyi hizmeti kendisinin yapacağını iddia etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Başkan Ali Acar Seçim Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement