CHP'li Kadınlar İşçi Partisi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'li Kadınlar İşçi Partisi'ne Ziyaret

CHP\'li Kadınlar İşçi Partisi\'ne Ziyaret

Eskişehir CHP İl Kadın Kolları üyeleri, Türkiye İşçi Partisi'ni ziyaret ederek kadın üyeler ile bilgi alışverişinde bulundular.

19.08.2013 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir CHP İl Kadın Kolları üyeleri, Türkiye İşçi Partisi'ni ziyaret ederek kadın üyeler ile bilgi alışverişinde bulundular.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Esma Zakire Altınel konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ilk önce AK Parti İl Kadın Kollarını, şimdi de İşçi Partisi İl Kadın Kolları'nı ziyaret ettiklerini söyledi. Altınel "Ziyaretlerimiz hoş bir atmosferde gerçekleştirildi. Diğer siyasi parti kadın kollarından da randevu talep edilerek ziyaretlerimiz gerçekleştirilecektir. Amacımız, diğer siyasi partilerin kadın kollarıyla sıcak ilişkiler gerçekleştirmektir. Bu ziyaretlerimiz kamuoyunca olumlu karşılanmaktadır. Memnuniyet ve toplumsal barış sözcüklerinin sıkça kullanıldığı ziyaretler de, kadın dayanışmasında güzel bir örnek olarak gösterildi"

İşçi Partisi Kadın Kolları Başkanı Nermin Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Birbirimizle kaynaşarak fikirlerimizi söyledik" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Kadınlar İşçi Partisi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement