CHP Manisa Büyükşehir Adayı Özel Salihli'de - Son Dakika
Yerel

CHP Manisa Büyükşehir Adayı Özel Salihli'de

CHP Manisa Büyükşehir Adayı Özel Salihli\'de

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel'de esnaflarla buluştu.

28.03.2014 14:55  Güncelleme: 14:53

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel'de esnaflarla buluştu. CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel seçim çalışmaları kapsamında Salihli'de hem esnaf ziyareti yaptı hem de Kocaçeşme ve Şehitler Mahallesi'nde miting yaptı. CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz'ün de destek verdiği ziyarette Özel hem kendisi için hem de Salihli Belediye Başkan Adayı Mustafa Uğur Okay için destek istedi.

Manisa'da iş başına geldikleri gün 3 ana prensiple hareket edeceklerini belirten Özel, "Bizler doğru yapılmış tüm işleri sürüdüreceğiz. Yanlış olanaları düzelteceğiz. Yapılmamış olanları yapacağız" dedi.

Şehitler Mahallesi girişinde davulla zurnayla karşılanan Özgür Özel ve Mustafa Uğur Okay'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kahve konuşmalarında Salihli'de işsizliğe çare olarak Salihli Organize Sanayi Bölgesi'ni hareketlendireceğinin sözünü veren Özel, "Gençlerimiz için en büyük taleplerden bir tanesi işsizlik bu konuda büyük bir master plan hazırlakdık. Manisa'nın ekonomik ve siyasi merkezini İzmir'den uzaklaştırıp Akhisar'a ve Salihli'ye doğru kaydıracağız. Bunun içinde Salihli Organize Sanayi Bölgesi'ni en hızlı şekilde hareketlendireceğiz. Salihli'nin bir sanayi kenti, bir öğrenci kenti olması ve sosyal imkanlarla donatılmasını ve elbette Salihli'nin hem esnafının hem de Salihli'nin genel bütçesine katkı sağlayacaktır. CHP Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na geldiği gün sizlere AŞ ve iş sağlamak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

10 TON SU BEDAVA OLACAK

Özel, "Gururla söylüyoruz çeşmelerinden içilebilir su akan sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye görevlerini yürüttüğü ilçelerdir. Manisa Büyükşehir'e geçtiğinde bu başarıyı 17 ilçeye yayacağız ve il genelinde suyun 10 tonunu yani bir ailenin ortalama kullandığı seçildiğimiz ayın sonundan itibaren ücretsiz yapacağız. Söz veriyorum. 10 yılda kadını sosyal hayattan tecrit eden AKP'ye inat il genelinde belediyelerde ücretsiz belediye kreşleri kurarak kadınlarımızın sosyal hayatlarına çalışma hayatına katılmasını ve aile bütçelerinde kreş gibi bir giderin olmamasını sağlayacağız" dedi.

Salihli Belediye Başkan Adayı Mustafa Uğur Okay'da, 10 yılda Salihli'de başarılı projelere imza attıklarını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Manisa Büyükşehir Adayı Özel Salihli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement