CHP'nin Kadın Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Kadın Seçim Bürosu Açıldı

CHP\'nin Kadın Seçim Bürosu Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman teşkilatı tarafından kadın seçim bürosunun açılışı yapıldı.

18.01.2014 16:53

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman teşkilatı tarafından kadın seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Gölbaşı Caddesi üzerinde parti binasının karşısında kadınların seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. CHP İl Başkanı Bilal Doğan, Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Eski Milletvekili Şevket Köse, Kadın Kolları Başkanı İlhan Küçüker, Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer ve kadınlar açılışa katıldı.

Kadın Kolları Başkanı Kadın Kolları Başkanı İlhan Küçüker, yaptığı açılış konuşmasında yerel seçimlerin sadece belediye seçimlerinden ibaret olmadığını, ülkenin geleceğini şekillendirecek bir seçim olduğunu kaydetti.

İlhan Küçüker, yerel seçimlerde tüm kadınların el ele gönül gönüle çalışarak, yerel seçimlerde CHP'nin adayının galip gelmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ise yerelde iktidar olmanın yolunun kadınlardan geçtiğini ve kadınların bu mücadelede yanlarında olmasıyla bu mücadeleyi kazanacaklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan, parti olarak kadın kolları teşkilatının önceki dönemlerde istenilen seviyede çalışma yapamadığını ancak gelinen noktada kadınların iyi bir çalışma yapabileceğine inandığını vurguladı.

Doğan, "Kadın kolları bizleri başarıya götürecek. Sizlerin çalışmasının önünü açmak zorundayız. Her türlü desteği sizlere sağlayacağız. Girilmedik kapı bırakmayacağız. Çok fazla ulusal politikaya girmeyin. Yerel politikadan bahsedin. Adıyaman AK Parti'ye en yüksek oyu veren il ama en az hizmet alan bir ildir. Bunu seçmenlere anlatın" dedi.

Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır ise girilmedik ve çalınmadık kapı bırakılmaması gerektiğini kaydederek, "Bizim seçim sürecindeki kadınların aktif rol alması eksiklikti, bu eksikliği bugün tamamladınız. Her inanç kesiminden, farklı görüşten insanların burada olduğunu görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi budur. Herkesin mutlu olduğu bir partiyiz. Ayrımın gayrımın olmadığı bir partiyiz. Varoş diye tabir ettiğimiz, aslında temelde bizim partide olması gereken fakat AK Parti'ye oy verenlerin memnun olduğunu düşünmeyin. Gezdiğimizde bu memnuniyetsizliği görüyoruz. Bugün Adıyaman'da bu duygu çok güçlü. Mütedeyyin yaşayan insanların bizlere dua ettiğini görüyoruz. Bizim belediye başkanı olmamızı toplumun her kesim istiyor. Biz bugüne kadar insanları gidip görmedik, ulaşmadık. Bu gün olabildiğince ulaşmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Kadın Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement