Çorlu Belediye Başkanı Baysan: "Gidip Gitmeyeceğimize Çorlu Halkı Karar Verir" - Son Dakika
Yerel

Çorlu Belediye Başkanı Baysan: "Gidip Gitmeyeceğimize Çorlu Halkı Karar Verir"

Çorlu Belediye Başkanı Baysan: "Gidip Gitmeyeceğimize Çorlu Halkı Karar Verir"

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 'Ünal Baysan yavaş yavaş toparlansın' sözlerine değerlendirerek, "Hani bir söz vardır, hiç gitmeyecekmiş gibi yaşayacaksın, gidecekmiş gibi de hazırlıklı olacaksın.

07.03.2014 12:30

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 'Ünal Baysan yavaş yavaş toparlansın' sözlerine değerlendirerek, "Hani bir söz vardır, hiç gitmeyecekmiş gibi yaşayacaksın, gidecekmiş gibi de hazırlıklı olacaksın. Biz hepsine hazırlıklıyız ama biz çok seçim yaşadık toparlanırız ama sonra yine geliriz buna Çorlu halkı karar verecektir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak Çorlu'da esnaf ziyaretinde bulundu. Çorlu eski sanayi bölgesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Albayrak, çok olumlu tepkiler aldıklarını kaydetti. Ziyarete, Çorlu Belediye Başkanı ve CHP adayı Ünal Baysan, CHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer katıldı.

20 gündür sahada bulunduğunu dile getiren Baysan, "Tekirdağ'ın bütün ilçelerinde ziyaretlerde bulunuyorum yoğun bir tempo içindeyiz ama şunu belirteyim Tekirdağ'ın 11 ilçesinde ve Büyükşehir belediyesini CHP alacak. Çok iyi gelişmeler çok iyi dönüşler var" dedi.

Çorlu Belediye meclisinde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yaşanan minibüsçü eylemini değerlendiren Başkan Baysan ise "Oradaki arkadaşlarımızın bunu bize söylediklerine göre biz burada oturup biraz durum değerlendirmesi yapacaklarını söylemişler. Kendi aralarında oturup değerlendirme yaptılar. Biz de kendilerine ikramlarımızı yaptık herhangi bir tatsızlığa sebep olmadan ayrıldılar. Kendileri ile akşam 2,5 saat görüşmemiz oldu" dedi.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve Ak Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi'nin bir açılışta söylediği 'Ünal Baysan yavaş yavaş toparlansın' sözlerine değerlendirme yapan Ünal Baysan; "Hani bir söz vardır, hiç gitmeyecekmiş gibi yaşayacaksın, gidecekmiş gibi de hazırlıklı olacaksın, biz hepsine hazırlıklıyız ama biz çok seçim yaşadık toparlanırız ama sonra yine geliriz buna Çorlu halkı karar verecektir"ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu Belediye Başkanı Baysan: 'Gidip Gitmeyeceğimize Çorlu Halkı Karar Verir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement