Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanılmak üzere açılan hesaba Tokat’tan 11 bin kişinin yaklaşık olarak 100 bin TL civarında bağışta bulunduğunu açıkladı.

09.08.2014 17:26

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanılmak üzere açılan hesaba Tokat'tan 11 bin kişinin yaklaşık olarak 100 bin TL civarında bağışta bulunduğunu açıkladı.

Yeraltı Çarşısı üzerinde Milli İrade Platformu tarafından Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla kurulan çadırda basın açıklaması yapıldı. AK Parti İl Başkanı Adem Çelik, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Başbakan Erdoğan'a Tokat'tan 11 bin kişinin yaklaşık olarak 100 bin TL civarında bağışta bulunduğunu kaydetti.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da vatandaşı oy kullanmaya davet etti. Başkan Eroğlu, güçlü bir Türkiye için vizyonu olan ülkeye dair sevdası olan yaptıkları ile örnek olan tek kişinin Başbakan Erdoğan olduğunu ifade ederek, "Başbakanımız Cumhurbaşkanı oldu bundan kuşku yok. Ama bir puan daha nasıl alırız biz onun gayretindeyiz" diye konuştu.

Son olarak konuşma yapan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise 30 Mart'ta tarih yazan Tokat'ın 10 Ağustos tarihinde de Türkiye'de yeni bir tarihe imza atacağından kuşkusu olmadığını belirterek, "10 Ağustos aynı zamanda yeni Türkiye'nin kuruluşu olduğu gibi bugün temeli olmayan çatıların da temelinde kendisi bulunmayan milletimiz tarafından yıkıldığı gün olacak" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Milletvekili Zeyid Aslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Adem Çelik, eski Tokat Milletvekili Osman Demir, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement