Düzce İgm Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu Akçakoca'da - Son Dakika
Yerel

Düzce İgm Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu Akçakoca'da

Düzce İgm Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu Akçakoca\'da

Düzce İl Genel Meclis üyelerinden oluşan Kadın Erkek Eşitlik Komisyon üyeleri Akçakoca'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak bilgiler aldı.

27.06.2012 15:38

Düzce İl Genel Meclis üyelerinden oluşan Kadın Erkek Eşitlik Komisyon üyeleri Akçakoca'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak bilgiler aldı.

Düzce İl genel Meclis Üyeleri Harun Veziroğlu, Sema Çelebi, İbrahim Bilgin ve Nedim Albayrak, Akçakoca Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Küçük'ü ziyarette bulundular. Kadın Erkek Eşitlik Komisyon üyeleri özellikle Akçakoca'da Kadın ve Erkeklerin eşitlik projesi kapsamında ne gibi çalışmaların bulunduğu ve geçimsizlik olayları ve diğer konularda bilgiler aldılar.

Akçakoca Kaymakamlı ve Milli Eğitim işbirliği ile yapılan Kadın ve Erkek eşitlik konusundaki yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan komisyon üyeleri Akçakoca'da Kadın ve Erkek Eşitliği ve diğer konularda daha duyarlı oldukları belirlendi.

Özellikle Halk Eğitim tarafından açılan kursların yararlı olduğu gözlemlendi.

Komisyon Üyesi Harun Veziroğlu, Akçakoca'da Kadın ve Erkek eşitlik haklarının ne kadar bilgilendirildiği konusunda araştırmalarda bulunduklarını belirterek "Bu konuda bir rapor hazırlayıp Meclise bilgiler vereceğiz. Düzce Merkez ve Akçakoca'da yapılan bu çalışmayı bir rapor haline getireceğiz ve bu doğrultuda Kadın Erkek Eşitliği hakları konusunda bu bilgiler bizlere ışık olacak ve bu konularda farklı etkinliklerde bulunacağız" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İgm Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu Akçakoca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement