Ereğli'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Nedeniyle Yemek Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Nedeniyle Yemek Düzenlendi

Ereğli\'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Nedeniyle Yemek Düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ile Piri Reis'i anma ve kutlama yılı etkinlikleri çerçevesinde Liman Başkanlığı tarafından protokol üyeleri ve gemi acentelerine yemek verildi.Kdz.

02.07.2013 13:51

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ile Piri Reis'i anma ve kutlama yılı etkinlikleri çerçevesinde Liman Başkanlığı tarafından protokol üyeleri ve gemi acentelerine yemek verildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ile Piri Reis'i anma ve kutlama yılı etkinlikleri çerçevesinde Liman Başkanlığı tarafından ERDEMİR'in Göztepe tesislerinde yemek düzenlendi. Gecede Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur tarafından kabotaj bayramı ve Piri Reis'i anma etkinliklerine katkı sunanlara

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım adına çeşitli hediyeler verildi.

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem geceye katılmayan Ereğli Kaymakamı ve Belediye başkanına sitem etti. Ereğli'nin Karadeniz'in en büyük limanlarından birine ev sahipliği yaptığını söyleyen Erdem "20 milyon ton kapasitemiz var, Ereğli denizcilikte büyüyecek ve büyümeye de devam edecek aynı şekilde Türkiye'de büyüyecek, başka şansımız yok çünkü 3 tarafımız denizlerle çevrili. Deniz Ticaret Odası olarak denizciliğin gelişmesi için her türlü desteğe hazırız. Yılda 2 bin 850 gemiye hizmet vermekteyiz. Yelkencilikten balıkçılığa, Ro-Ro gemilerine, 180 bin tonluk gemilere kadar tüm hizmetleri sağlıyoruz. Denizci olmak farklı bir şeydir, herkes denizci olamaz. İsterdim ki Kaymakam ve Belediye reisi de burada olsaydı" dedi.

Geceye, Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel, İlçe milli eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Azar, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, bazı Belediye Meclis üyeleri ve gemi acentesi yöneticileri ve çalışanları katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Nedeniyle Yemek Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement