Eski 67'liler Açılışını Başkan Kadıoğlu Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Eski 67'liler Açılışını Başkan Kadıoğlu Gerçekleştirdi

Eski 67\'liler Açılışını Başkan Kadıoğlu Gerçekleştirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Zonguldak Bartın Karabük Eski 67liler Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi.

24.05.2014 18:23

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Zonguldak Bartın Karabük Eski 67liler Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.

Zonguldak, Bartın, Karabük Eski 67'liler Derneğinin yeni lokalinin açılışı öncesinde Soma'da hayatını kaybeden maden şehitleri için dua edildi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, Dernek başkanları ve çok sayıda Zonguldaklı vatandaşların katıldığı açılış programında Zonguldak, Bartın, Karabük Eski 67'liler Dernek Başkanı İsa Doruköz açılış konuşması yaparak Başkan Kadıoğlu ve tüm hemşerilerine teşekkür etti. Doruköz, "Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu her konuda olduğu gibi dernek lokalimizin oluşumunda da bizlere destek verdiği için hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan bu günde burada bulunan tüm hemşerilerimize de bizleri yalnız bırakmadığı için ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Doruköz ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu dernek lokalinin açılışını gerçekleştirerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Kadıoğlu, "Soma'da hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum ve yaralı olarak kurtulan tüm kardeşlerime de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni dernek merkezi tüm Zonguldaklı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Zonguldak, Bartın, Karabük ve Eski 67'liler Derneğinin yeni dernek lokalinde çok faydalı etkinlikler yapılacağını umuyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski 67'liler Açılışını Başkan Kadıoğlu Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement