Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çocuklara Çanakkale Destanını Kurtuluş Müzesinde Öğretiyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çocuklara Çanakkale Destanını Kurtuluş Müzesinde Öğretiyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çocuklara Çanakkale Destanını Kurtuluş Müzesinde Öğretiyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında çocuklar için 'Çocuklar Çanakkale Destanını Kurtuluş Müzesinde Öğreniyor' adlı bir program düzenledi. Programda, çocuklara Çanakkale Destanı anlatıldı ve merak ettikleri sorular yanıtlandı.

21.03.2024 14:21  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, (EBB) 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Çocuklar Çanakkale Destanını Kurtuluş Müzesinde Öğreniyor" adlı program düzenledi.

EBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Birimi ile Çocuk Hakları Birimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ekrem Dumlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevinç Uluçeşme çocuklar için bir araya geldi.

"Çocuklar Çanakkale Destanını Kurtuluş Müzesinde Öğreniyor" adlı program, Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan EBB Kurtuluş Müzesi'nde gerçekleştirildi. Programda, çocuklara Çanakkale Destanı anlatıldı.

Etkinliğe katılım sağlayan çocukların merak ettikleri sorulara yanıt bulduğu etkinlik, çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çocuklara Çanakkale Destanını Kurtuluş Müzesinde Öğretiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement