Eşref Dinçer Mahallesine Yatırım Yağacak - Son Dakika
Yerel

Eşref Dinçer Mahallesine Yatırım Yağacak

Eşref Dinçer Mahallesine Yatırım Yağacak

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalleleri gezerek vatandaşları dinliyor.

17.02.2015 13:59  Güncelleme: 14:09

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalleleri gezerek vatandaşları dinliyor.

Başkan Yılmaz, Dr. Ziya Kaya ve Hamidiye mahallelerinden sonra Eşref Dinçer Mahallesi'ni de ziyaret etti. Yılmaz, mahallelinin talep ve şikayetlerini dinledi. Yapılacak yatırımların yerlerini de meclis üyeleri ve Mahalle Muhtarı Yusuf Güngör Al ile birlikte tespit eden Yılmaz, esnafla sohbet edip, çocuklara oyuncak dağıttı.

Hasarlı binalar, atıl durumdaki arsalar, sokak temizliği, yeşil alanlarla ilgili çevre düzenlemeleri, kaldırım işgalleri, yol ihlalleri, devam eden inşaatların denetimi gibi konularda notlar alan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızı yaşadıkları sokaklarda ziyaret ediyoruz. Meclis üyelerimiz ve daire müdürlerimizle vatandaşlarımızın sıkıntılarını yerinde tespit ediyoruz. Ne kadar hassas olsak da, bazı çözüme henüz ulaşmamış sıkıntılar olabiliyor. Sokak sokak, ev ev, dükkan dükkan vatandaşın ayağına giderek bu ziyaretlere devam edeceğiz" dedi.

Eşref Dinçer'in belediye hizmetlerinden hak ettiklerini fazlasıyla alacağını açıklayan Yılmaz, çocuk parkları, mini futbol ve basketbol sahaları ile yeşil alanları tespit ettiklerini, kısa sürede projelerin hazırlanacağını bildirdi. Temel safhasına gelen bölge hastanesi civarında kadastro yolunun genişletileceğini anlatan Yılmaz, yol genişletme çalışması sonrası belediye otobüslerinin bu bölgelere kadar ulaşacağına dikkat çekti. Bölgedeki alt yapı ve doğalgaz çalışmalarının da bitmek üzere olduğunu kaydeden Yılmaz, Gemlik'te hizmet gitmeyen, yatırım yapılmayan tek bir mahalle ve sokak kalmayacağını sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşref Dinçer Mahallesine Yatırım Yağacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement