Expo Genel Sekreteri Işık'tan Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Expo Genel Sekreteri Işık'tan Teşekkür

Expo Genel Sekreteri Işık\'tan Teşekkür

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreterlik görevinden ayrılan Kazım Aydın’ın yerine Fırat Işık’ı atadı.

14.06.2016 10:17

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreterlik görevinden ayrılan Kazım Aydın'ın yerine Fırat Işık'ı atadı. Işık, Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Fırat Işık, göreve atanması dolayısıyla yaptığı açıklamada, " Türkiye'nin 2008 yılında AIPH'e (Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Derneği) başvurusu ile başlayan EXPO hayali, Antalya EXPO 2016 ile hayat bulmuştur" dedi.

EXPO'NUN GERÇEK SAHİBİ ANTALYALILARDIR

"Bu hizmet bayrağını, Ajansımız bünyesinde görev yaptıkları süre içerisinde Antalya'mıza yakışan bir şekilde taşıyan herkese minnet borçluyuz" diyen Işık, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"EXPO 2016 Antalya'nın proje, inşaat ve işletme dahil her aşamasında yapılan hizmetler şimdiden unutulmaz bir iz bırakmıştır. En başta EXPO 2016 Antalya'yı kendi himayesine alarak bize güç veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, gerekli bütçeyi ayıran Hükümetimize, EXPO'nun bugünkü başarısına ulaşmasında gecesini gündüzüne katarak ve her türlü desteği vererek imza atan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik başta olmak üzere emeği geçen tüm bakanlarımıza sonsuz saygılarımı sunuyorum. Daha önceki Genel Sekreterimiz Kazım Aydın olmak üzere kalplerinin ve gönüllerinin hala bizimle beraber olduğuna yürekten inandığım herkese bu vesile ile teşekkür ediyorum. Bürokratlarımıza, Yönetim Kurulumuza, yerel yöneticilerimize, yüklenici firmalara, mühendisimizden işçimize kadar canla, başla çalışan herkese Ajansımız adına teşekkürü bir borç biliyorum. Onların büyük bir emek harcayarak ortaya çıkardıkları bu dev eseri, bundan sonra sahiplenecek olanlar Antalyalılardır. Çünkü bu eserin gerçek sahibi onlardır."

MEDYAYA TEŞEKKÜR, TANITIMA DEVAM

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Fırat Işık, "Genel Sekreter Yardımcılığım döneminde yakın ilgilerini gördüğümüz, EXPO 2016 Antalya'nın yurt içinde ve yurt dışında tanıtımında büyük emeği geçen medya dünyamızın tüm yönetici ve çalışanlarından bundan sonra da aynı desteği göreceğimize yürekten inanıyorum. Onlarla birlikle ele ele verip bu işi başaracağımıza ve belirlediğimiz hedefleri yakalayacağımıza inancım tamdır. 'Gelecek nesiller için yeşil bir dünya' sloganıyla yola çıktık, projelerimizi 'çocuk ve çiçek' üzerine geliştirdik. Bu slogan ve projelerimiz doğrultusunda daha çok tanıtım ile EXPO'nun sürdürülebilir ve kalıcı bir hale gelmesini hep birlikte sağlayacağız. EXPO 2016 Antalya, uluslararası bir çekim merkezi olma yolundaki hedeflerine hızla ilerlemektedir. Antalya halkımızın inancı ve desteği ile belirlediğimiz hedeflere en kısa sürede ulaşacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Expo Genel Sekreteri Işık'tan Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement