Filyos Belediyesinden 3 Bin Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Filyos Belediyesinden 3 Bin Kişiye İftar Yemeği

Filyos Belediyesinden 3 Bin Kişiye İftar Yemeği

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde belediye tarafından iftar yemeği düzenlendi.

06.08.2013 12:15

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde belediye tarafından iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Filyos Belediyesi tarafında iskele yol üzerinde iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal eşi Emel Ünal, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen eşi Gönül Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınanç, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, İl Genel Meclis Üyeleri Arif Sefercik, Ramazan Bostancı, Çaycuma Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Filyos Esnaf Odası Başkanı Alpay Özkan, Zonguldak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zülfikar Uçar, belediye meclis üyeler, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Program Kuran okunmasıyla ve ilahilerin söylenmesi ile başladı. Programda iftar yemeğine gelen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, halkı tek tek gezerek selamladı. Hoş geldiniz dileğinde bulundu. Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada şu duygulara yer verdi:

"Bugün Filyos beldesinde iftar programındayız. Teşkilatımızla birlikte, Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın düzenlemiş olduğu iftar programındayız. Filyos halkının büyük bir çoğunluğu burada. Filyos sahiline yakın bir yerde çok güzel bir ortam oluşturmuş, belediye başkanımız Hizmetleri ile de Filyos'ta çığır açmış durumdadır. Belediye Başkanımız Ömer Ünal. Yıllardır yapılamayan bir çok hizmeti burada bu dönem yapma imkanı buldu. Belediyemiz Ömer Ünal'ın başkanlığında, Yapmış olduğu hizmetleri burada karşılık bulduğunu görme imkanımız oldu. Filyos Halkı Belediye Başkanımızın düzenlemiş olduğu iftar programına akın etmiştir. Bizde teşkilatımızla birlikte bu programa katıldık. AK Parti Çaycuma ilçe teşkilatı olarak bu güzel çalışmaları ortaya koyan, bu güzel hizmetleri ortaya koyan, yaptığı güzel çalışmaların neticesinde de halkını bu iftar programında toplayan Ömer Ünal'a destek olmak için kendisinin yanındayız. Her zaman çalışmaların arkasında destekçiyiz. İnanıyoruz yapılacak olan önümüzdeki dönem seçimlerde de belediye başkanımız buradan zaferle çıkacaktır. Başkanımızın o güce sahip olduğunu görüyor ve biliyoruz. Bu vesileyle tekrar ben bu güzel ortamda, tüm halkıma saygılarımı sunuyorum. Halkımızın önümüzdeki Ramazan Bayramını kutluyorum." Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar Filyos'taki iftar yemeği organizasyonuna katılarak şöyle dedi:

"Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Ramazan'ın başından bugüne kadar iftar programlarına katılmaya özen gösterdik. Katıldığımız programlarda da vatandaşlarımızın yoğun katılımlarını görmekteyiz. Filyos Belediyesi'nin organize ettiği iftar programı ise gerçekten çok yoğun geçiyor. Bu arada yaklaşan Ramazan Bayramı'nın da en içten duygularımla kutluyorum." Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da Filyos Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, Filyos tarihinde görmediği hizmetleri bu dönemde gördüğünü ifade etti. Ulupınar; "Ramazan ayının son günlerinde Filyos Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde, vatandaşlarımızla olmanın gururu ve sevinci içindeyim. Ramazan ayının başından beri tüm halkımızla iftar yaptık ve beraber olduk. Böylesi kalabalık bir iftar yemeği görmedim. Çok büyük bir coşku var. Ömer Başkan'a ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Filyos tarihinde görmediği hizmetleri bu dönemde görmüştür. Bunu herkes de takdir etmektedir. Herkes bunun farkındadır. Mübarek Ramazan ayının yanında bu hizmetlerin yanı sıra başkanımız bizleri vatandaşlarla bir araya getirdi. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Bütün çalışmalarında bir milletvekili ve hükümet olarak yanındayız. Her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Meclisin açılacağı güne ve tarihe kadar bölgemizdeyiz. Vatandaşlarımızla beraber olacağız. Sorunları yerinde göreceğiz" dedi. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise, davete gelen Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti il ve ilçe başkanlarına teşekkür etti. Ünal, "Bugün ramazan dolayısıyla bir iftar yemeği verdik. Milletvekilimiz Özcan Ulupınar davetimize katıldı. Milletvekilimize teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz Özcan Ulupınar, her zaman olduğu gibi bize elinden gelen desteği verdi. Ben Filyos halkına, Zonguldak halkına ve Türk Halkına, İslam alemine, Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek bayramlarını tebrik ediyorum" dedi. Programda ezanın okunmasıyla birlikte iftar açıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Filyos Belediyesinden 3 Bin Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement