Gap İdaresi Başkan Yardımcıları Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Gap İdaresi Başkan Yardımcıları Göreve Başladı

Gap İdaresi Başkan Yardımcıları Göreve Başladı

Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcılığı'na atanan Mehmet Açıkgöz ve Muhammed Adak, yeni görevlerine başladı.
Kasım ayında görevlerine atanan Mehmet Açıkgöz ve Muhammed Adak, GAP İdaresi Başkan Yardımcılığı...

02.12.2013 17:29

Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcılığı'na atanan Mehmet Açıkgöz ve Muhammed Adak, yeni görevlerine başladı.

Kasım ayında görevlerine atanan Mehmet Açıkgöz ve Muhammed Adak, GAP İdaresi Başkan Yardımcılığı görevlerine başladı. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkiler Bölümü mezunu olan Mehmet Açıkgöz, aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Bölge Müdürlüğü'nde Uzman, Tarım, Koordinasyon ve Sosyal Projeler Grup Müdürü, GAP İdaresi Bölge Müdür Yardımcısı, Sosyal-Ekonomik Kalkınma Grup Müdürü ve Bölge Müdürlüğü görevlerini yürüten Açıkgöz, GAP Bölgesinde sele maruz kalan alanlarda sel riskinin azaltılması projesi, AB kırsal kalkınma projesi, GAP sulama sistemlerinin işletme-bakım ve yönetimi projesi, sulamaya açılan alanların izlenmesi, kadının sulu tarımdaki rolü, Birecik Barajı'ndan etkilenen nüfusun yeniden yerleşimi projesi, Şanlıurfa- Harran ovaları tarla içi ve köy geliştirme projesi, sulama dışı alanlardaki halkın gelir düzeyinin artırılması projesi, GAP tarımsal eğitim ve yayım projesi, GAP entegre kırsal kalkınma projesi gibi birçok projede yönetim ve uygulama deneyimi bulunuyor.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezunu olan Muhammed Adak, Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Adak, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde doktorasına devam ediyor. Adak, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Türk İslam Sanatı Tarihi Bölümü'nde araştırma görevlisi, özel sektörde, sorumlu müdür, danışman ve proje geliştirme uzmanı görevlerinin yanı sıra, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Kapsamında GAP İdaresi ile birlikte sürdürülen Eko-Kent Planlama Projesi'nde Danışman, Bayındırlık ve İskan Bakanlığında Emlak Şube Müdürü, ardından Dış İlişkiler ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı, Avrupa Konseyi Daimi Delegesi, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığında şube müdürlü ve uzman, Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü) Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı görevlerinde de yer aldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gap İdaresi Başkan Yardımcıları Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement