Gaziantep'i Dünya Kenti Yapacaklar - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'i Dünya Kenti Yapacaklar

Gaziantep\'i Dünya Kenti Yapacaklar

Kanal 5’te ‘Seçime Doğru’ programına katılan Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu; Gaziantep’i bir dünya kenti yapmak için kararlı olduklarını kaydetti.

22.01.2014 14:10

Kanal 5'te 'Seçime Doğru' programına katılan Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu; Gaziantep'i bir dünya kenti yapmak için kararlı olduklarını kaydetti.

Kanal 5 Yayın Koordinatörü Aslan Değirmenci'nin sunduğu ve Kanal 5 Ankara stüdyolarında gerçekleşen program öncesi stüdyoları gezen ve Kanal 5 Genel Yayın Yönetmeni Abdulkadir Ünal'dan bilgi alan AK Parti'nin Gaziantep kurmayları, konuk oldukları canlı yayında Gaziantep ile ilgili de projelerini anlattı.

KALKINMA YERELDE BAŞLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde durmadan, dinlenmeden çalıştıklarını belirterek, belediye başkanlığı döneminde de aynı heyecan ve tutkuyla çalışacaklarını söyledi.

Şahin, kalkınmanın yerelden başladığına işaret ederek; insan odaklı, üretimi ve planlı şehirleşmeyi önceleyen bir sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti.

BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE HAREKET EDİYORUZ

Programda söz alan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, aday belirleme sürecinde AK Parti olarak birlik ve bütünlük içinde hareket ettiklerini vurgulayarak, Gaziantep halkının birbiriyle değil, diğer şehirlerle yarıştığını ifade etti. Parti teşkilatı olarak tek amaçlarının Gaziantep'i daha ileriye taşımak olduğunu da belirten Uzer, ortak aklın egemen olduğu bir anlayışla şehre hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

ŞAHİNBEY'DE ÖNCELİK İŞ, AŞ VE KONUT

Program konuklarından Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey'in yoğun göç alan bir ilçe olması nedeniyle gerek altyapı ihtiyacı gerekse de iş ve konut ihtiyacı yönünden yoğun bir taleple karşılaştığını söyledi.

Tahmazoğlu, göreve geldikleri tarihten bu tarafa meslek edindirme kurslarına özel bir önem verdiklerini, bu sayede birçok Şahinbeyliyi meslek sahibi yaptıklarını anlattı.

EĞİTİM SORUNLARINA ÇÖZÜM MÜJDESİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise yoğun göç nedeniyle okul ve eğitim ihtiyacı artan Şehitkamil için yeni dönemde önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Ayrıca, Suriye'den gelen göçmenlerle ilgili de çeşitli yardım ve destek çalışmaları yürüttüklerini de anlatan Fadıloğlu, sağlık ihtiyacı ile ilgili detaylı planlamalar yaptıklarını da sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'i Dünya Kenti Yapacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement