Giresun Emniyet Müdürü'nün Atama Kararnamesi - Son Dakika
Yerel

Giresun Emniyet Müdürü'nün Atama Kararnamesi

Giresun Emniyet Müdürü\'nün Atama Kararnamesi

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan atama kararnamesiyle merkeze alnan Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, atama kararının beklenmedik bir karar olduğunu söyledi.

15.03.2014 10:44

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan atama kararnamesiyle merkeze alnan Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, atama kararının beklenmedik bir karar olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan atama kararnamesine göre, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındılar.

Atama kararnamesini beklemediğini ifade eden Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, açıklama yapmak istemediğini ancak beklenmedik bir karar olduğunu söyledi. Bulak "Konuyla ilgili herhangi bir yorum veya açıklamada bulunmak istemiyorum. Biz devlet memuruyuz bize nere görev verseler orada görev yaparız. Son dönemdeki olaylarla bağlantılı bir atama olduğunu sanmıyorum. Ancak beklemediğimiz bir atama oldu" ifadelerini kullandı.

Giresun İl Emniyet Müdürü Bulak'ın yerine ise Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk atandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Emniyet Müdürü'nün Atama Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement