Gönül Sofrasında Buluştular - Son Dakika
Yerel

Gönül Sofrasında Buluştular

Gönül Sofrasında Buluştular

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kent Park'ta eski dostları ile iftara katıldı.

18.08.2012 11:06

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kent Park'ta eski dostları ile iftara katıldı. Belpaş Genel Müdürü Nihat Seymen'in verdiği iftarda konuklar yer sofrasında oruç açarken; 40 yıllık dostluklar ilk günmüşçesine tazelendi.

BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen tarafından eski dostlarına yönelik verilen ve geleneksel hale gelen iftar yemeği Kent Park'ta gerçekleştirildi. Hasırlara kurulan yer sofralarında oturan eski dostlar hep birlikte oruç açtı.

40 yıllık dostların diz kurduğu iftar sofrasına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, AK Parti Sakarya Eski İl Başkanı Davut Terzioğlu, Doktor Sadık Canlı ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, AK Partililer ve çok sayıda şehir eşrafı katıldı.

İftar davetini veren Nihat Seymen, "Makamlarımız gelip geçicidir. Önemli olan dostlukların baki kalmasıdır. Biz bu dostluklarımızı yıllarca devam eden gayretler sonucunda kazanmış olmanın bilinciyle kıymetini her daim büyük bir gururla yaşamaktayız. Dünya üzerindeki çok az şeyin lezzeti; eski bir dostla bir arada olmanın verdiği haz kadar kalıcıdır. Eski dostlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale gelen bu iftar programları bizi ziyadesiyle memnun etti. Dostlarımızı bir arada görmek, onların sohbetine kavuşmak ve oruç gibi kutsal bir ibadeti; yol arkadaşlarımızla eda etmek hepimiz için bir bereket kaynağı olmaktadır. Ben bu iftar davetime icabet eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

İftarın ardından çay sohbetinde anıları yad eden eski dostlar hep birlikte kılınan teravih namazının ardından bir sonraki Ramazan yine buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Sofrasında Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement