Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi İftar Verdi

Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi İftar Verdi

Merkezi İstanbul’da bulunan Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi üyelerine iftar yemeği verdi.

30.06.2014 11:26

Merkezi İstanbul'da bulunan Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi üyelerine iftar yemeği verdi.

Sincik Çok Programlı Lisesi okul bahçesinde verilen iftar yemeğine Sincik Kaymakamı Bülent Güven, Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, Memur-Sen İlçe Başkanı Nevzat Yiğit, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programının açış konuşmasını yapan Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi Başkanı Hüseyin Meriç, "Eylül 2013 tarihinde kuruluşunu tamamlayan derneğimiz, Ramazan ayında üyelerimizin kaynaşması, üyeler arasında diyaloğun artması, ilçede birlik ve beraberlik örnekleri sergilemek amacıyla üyelerimizi iftar yemeğinde buluşturduk. Huzur ayı Ramazan'da yardımlaşma duygularını uyandırmak, yoksulun halini anlamak, mide terbiyesi ve faydalarını sayarak bitiremeyeceğimiz bu ayın en önemli özelliği insanlar arasındaki iletişimi arttırmasıdır. Derneğimizin yönetim kurulu ile birlikte aldığımız karar ile böyle bir programı hazırlamanın önemli olduğunu, ramazan ayı kardeşlik, birlik, beraberlik, paylaşma ve hoşgörü ayıdır. Bu güzel ayın ilk günlerinde evimizde ailemiz yerine, burada kardeşlerimizle hem kaynaştık hem de dinimizin vecibesi olan ramazan ayının ilk günlerini ihya etti. Bu tür etkinlikler derneklerin görevleri içerisinde yer almaktadır; bu tür çalışmalara devam edeceğiz inşallah" dedi.

Sincik Kaymakamı Bülent Güven ise yaptığı konuşmada, "Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine bu güzel organizasyon için teşekkür ederim. Ayrıca Sincik ÇPL Okul Müdürümüz Dursun Demir'e bugüne kadar ilçemizde yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederim. yeni görev yerinde kendisine başarılar dilerim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement