Gümüşhane İl Genel Meclisi Son Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane İl Genel Meclisi Son Toplantısını Yaptı

Gümüşhane İl Genel Meclisi Son Toplantısını Yaptı

Gümüşhane İl Genel Meclisi, yerel seçim öncesi son toplantısını yaptı.

07.03.2014 19:06

Gümüşhane İl Genel Meclisi, yerel seçim öncesi son toplantısını yaptı.

Mevcut 14 üyeden 12'sinin yeniden aday olmadığı İl Genel Meclisi'nin son toplantısına, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlık etti. Toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Akçay ve Selahattin Kocaman da katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın tatlı ikramı yaptığı toplantıda, ilde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yardım yapılabilmesi ve çiftçilerin desteklenmesi amacıyla bütçe dışı kaynaklardan sağlanan ödenek aktarılması konusu görüşülerek kabul edildi.

Çobanoğlu, İl Özel İdaresinin karar organı olan İl Genel Meclisinin çalışmalarında emeği geçen Vali Yusuf Mayda ve İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Akdoğan, Özel İdare olarak sağlıktan spora, tarımdan turizme ve köylerdeki her türlü altyapı çalışmalarını yaptıklarını belirterek, "Tüm kararlar, meclisten çıkmıştır. Dağından taşına, deresinden ovasına kadar her yerde çalışmalarımız olmuştur. Bunlar sizin imzalarınızdır. Bu meclisi arkamızda bir güç olarak gördük. Yaptığımız tüm işlerde bu meclisin büyük katkısı vardır. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane İl Genel Meclisi Son Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement