Havran Belediyespor'un Geleceği Emin Ellerde - Son Dakika
Yerel

Havran Belediyespor'un Geleceği Emin Ellerde

Havran Belediyespor\'un Geleceği Emin Ellerde

Balıkesir'in Havran Fatih Belediyespor Teknik direktörü Yusuf Tanyeli, geçtiğimiz gün Kulübün Fahri Başkanı olan Hasan Lofçalıoğlu'nu makamında ziyaret edip çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

08.01.2012 17:17

Balıkesir'in Havran Fatih Belediye spor Teknik direktörü Yusuf Tanyeli, geçtiğimiz gün Kulübün Fahri Başkanı olan Hasan Lofçalıoğlu'nu makamında ziyaret edip çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Yusuf Tanyeli ve antrenörler Serhan Yıldız ve Hasan Hüseyin Keçeci ile birlikte Havran Fatih Belediyespor'un geleceğini inşaat etmek için çalışmalar başlattıklarını söyledi. Tanyeli, "Minik futbolcularımızı Ulu önder Atatürk'ün sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözlerine uygun olarak bilimsel bir biçimde fiziksel mental olarak hazırladıklarını futbolcunun sonradan olma değil anadan doğmadır. Havran çocuklarında böyle bir potansiyel var. Hiç kimse merdivenleri elleri cebinde tırmanmamıştır. Bunun için çok çalışmak gerekir. Sayın Belediye Başkanımız Hasan Lofçalıoğlu'nun orjininde eğitimci olması alt yapıya önem vermesi Havran için hizmet verme ve arzusu içinde bulunması, ayrıca Başkan yardımcısı Metin Pala'nın bir fiil sporun içinde olması işin mutfağında yetişmesi de yapılan destek ve katkıları da daha da anlam kılmaktadır" dedi.

Tanyeli, "Vaatler memleketinde insanlar açlıktan ölürmüş. Bizlere verilen vaatlerin tutuluyor olmasını görmekte. Ayrı bir mutluluk ve Havran gençliği için büyük bir şanstır bu çalışmaların semeresini en kısa zamanda alacağız" dedi.

"SPORA KATKIMIZ DEVAM EDECEK"

Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, "Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Belediye olarak tüm sportif branşlarda faaliyet gösteren takımlarımıza desteğimiz sürecektir. Kapalı spor salonumuz bitmek üzere. Yine Futbol sahası için için girişimler başlattık. Amacımız Havran'ın sporcu

fabrikası

olmasıdır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran Belediyespor'un Geleceği Emin Ellerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement