HDP Batman İl Kongresi 24 Nisan'da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

HDP Batman İl Kongresi 24 Nisan'da Yapılacak

HDP Batman İl Kongresi 24 Nisan\'da Yapılacak

HDP Batman İl Örgütü, 24 Nisan 2016 Pazar günü kongresini gerçekleştirecek.

28.03.2016 08:18

HDP'te kongre hazırlığı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Parti Meclisi Üyesi Davut Bozan, Seçim Komisyonu Üyeleri Halis Kaya ve Mustafa Erol'la birlikte düzenlediği basın toplantısında partisinin 24 Nisan'da Batman il kongresini yapacağını söyledi.

HDP il binasında düzenlenen toplantıda konuşan Bozan, Partilerinin 24 Nisan'daki Batman İl Kongresi için çağrıda bulundu.

Bozan yaptığı açıklamada, 24 Nisan Pazar günü saat 13.00'te Roza düğün salonunda HDP il kongresinin yapılacağını belirtti.

Davut Bozan " Türkiye'deki siyasal gelişmeler olağanüstü bir şekilde devam ediyor. HDP demokrasi ve özgürlüğünün harcıdır. Demokrasinin de adresidir. Bu amaçla HDP parti meclisi parti kongrelerinin yapılmasını kararlaştırmıştır. Bizde bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla STK larla, demokratik kitle ve çeşitçili siyasi partilerle görüşmelerimizi sürdürdük. Türkiye'deki gidişat iyiye doğru gitmiyor. Batman'da Demokratik kanalların işlemesi için biz kongrenin önemine inanıyoruz. Bu demokratik bir kanaldır. Bu olmadığı zaman şiddet olur. Demokratik siyasetin önü kapatılıyor. Bizde inatla demokratik siyasetin önünün kesilmesi değil, siyasetin öne çıkmasını istiyoruz. Bu yüzden herkesi kongreye bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP Batman İl Kongresi 24 Nisan'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement