Hizan'da Semazen Gösterisi Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Hizan'da Semazen Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Hizan\'da Semazen Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Hizan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Kardeşlik Sofrası" iftar yemeğinde semazenlerin gösterisi büyük ilgi gördü.

13.07.2014 21:44

Hizan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Kardeşlik Sofrası" iftar yemeğinde semazenlerin gösterisi büyük ilgi gördü.

İftar öncesi konuşan Kaymakam Sedat İnci, ramazanın tüm insanlığa bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay olduğunu söyledi.

Toplum olarak ramazan ayı gibi bolluk ve bereketin hakim olduğu zaman diliminde toplumun her kesimiyle bir araya gelmeyi çok önemsediğini ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"Kuracağımız kardeşlik sofrasıyla vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, ekmeğimizi paylaşmayı, hasbehal etmeyi amaçladık. Bizler Hizan'da yaşayan herkesi, büyük bir ailenin fertleri olarak kabul ediyoruz. Bu şekilde gördüğümüz mahalleleri, insanlarımızı kaynaştırmak için bugünkü iftar sofrasını kurduk. Bizler bugün ailenin işçisi, memuru, esnafı, çiftçisi, genci, yaşlısı, çocuğu, bayanı ve erkeği tüm fertleriyle birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yudum suyun, bir lokma ekmeğin kıymetini çok iyi anlayabildiğimiz bu ramazan ayında buna ihtiyacı olan çevremizdeki fakir insanları unutmayıp onlara sahip çıkalım."

İnci, konuşmasının ardından Genç İş Adamları Derneği Başkanı Zeki Peker'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

İftardan sonra "Grup Çağlayan" ilahi ekibi sahne alırken, ekip tarafından sunulan semazen gösterisi büyük beğeni gördü. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan'da Semazen Gösterisi Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement