Hüda-Par Silopi'deki Saldırı Kınadı - Son Dakika
Yerel

Hüda-Par Silopi'deki Saldırı Kınadı

Hüda-Par Silopi\'deki Saldırı Kınadı

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan, Şırnak'ın Silopi ilçesinde yüzü maskeli kişilerce ilçe parti binasına yapılan molotof bombalı saldırısını kınadı.

20.09.2013 16:59

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan, Şırnak'ın Silopi ilçesinde yüzü maskeli kişilerce ilçe parti binasına yapılan molotof bombalı saldırısını kınadı.

Parti binasında gazetecilere açıklama yapan HÜDA-PAR Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan, Silopi ilçesindeki parti binasına yapılan saldırıyı kınadıklarını ve lanetlediklerini belirtti. Hür Dava Partisi halkın içinden, hak için halktan oluşan insanların oluşturduğu bir parti olduğunu ifade eden Aslan," Bizler halkımızın inancını paylaşıp, dilini konuşup, İslam'a uygun olan örfünü yaşatan insanlarız. Sözünü ettiğimiz gaye ve değerlerimiz, gücünü haktan alan tabanımız birilerini endişe ve korkuya sevk etmiş durumda. Bahsini ettiğimiz karanlık odalarca dün gece Şırnak'ın Silopi ilçesi parti teşkilat binamıza alçakça bir saldırı yapılmış ve yine aynı gece dindar kimliğiyle tanınan Cizreli bir vatandaşın özel aracı yakılmıştır. Bu saldırıyı yapanlar özellikle Doğu ve Güneydoğu'da, yüz yıldır büyük acılar yaşayan Müslüman Kürt halkımızın huzuruna düşman ve aynı zamanda iradesinden çekinen fitnecilerdir. Ağrı Hür Dava Partisi başkanlığı olarak, bölgemizin huzurunu bozmaya yönelik bu tarz tehlikeli sonuçlara sebebiyet verebilecek davranış sergileyenlere karşı, tüm siyasi parti ve STK'ları duyarlı olmaya, bu tarz fitne kokan eylemleri lanetlemeye davet ediyoruz. Fitne uykudadır, uyandırana Allah lanet etsin" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüda-Par Silopi'deki Saldırı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement