İl Müftüsü Şahin Güven'in Yahyalı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

İl Müftüsü Şahin Güven'in Yahyalı Ziyareti

İl Müftüsü Şahin Güven\'in Yahyalı Ziyareti

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, ziyaretlerde bulunmak ve Alemdar Cami ve Kur’an Kursu’nun temel atma törenlerine katılmak üzere Yahyalı İlçesi’ne ziyarette bulundu.

24.10.2015 10:29

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, ziyaretlerde bulunmak ve Alemdar Cami ve Kur'an Kursu'nun temel atma törenlerine katılmak üzere Yahyalı İlçesi'ne ziyarette bulundu.

İl Müftüsü Şahin Güven, Yahyalı İlçe Müftülüğü'ne yeni atanan Bahri Çam'ı, makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Müftüsü Çam, Yahyalı İlçe Müftülüğü personel sayısı, camiler, Kur'an Kursları ve müftülükçe yapılan çalışmalar hakkında İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'e bilgi verdi. Ziyaret sonrası İl Müftüsü, Yahyalı Kaymakamı Metin Esen'i, Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü, makamlarında ziyaret ederek ilçede yürütülmekte olan din hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretler sonrası İl Müftüsü Yahyalı Alemdar Cami ve Kur'an Kursu'nun temel atma törenine katıldı.

Temel atma törenine Müftü Şahin Güven'in yanı sıra, Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı İlçe Müftüsü Bahri Çam ve temeli atılan caminin arsasının tahsisi ve yapımına maddi ve manevi destek veren Kayseri/ Yahyalı'nın manevi mimarlarından olan Ali Ramazan Dinç ile vatandaşlar katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Müftüsü Şahin Güven'in Yahyalı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement