Sivas Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan'dan AA'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivas Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan'dan AA'ya Ziyaret

Sivas Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan\'dan AA\'ya Ziyaret

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Anadolu Ajansı Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun'u ziyaret etti.

11.06.2014 13:06  Güncelleme: 13:09

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun'u ziyaret etti.

Coşkun ve AA personeliyle sohbet eden Ayhan, AA'nın güzel çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Son dönemde özellikle yurt dışında açtığı ofislerle haber ağını genişleten AA'nın çalışmalarının önemine dikkati çeken Ayhan, "AA'nın objektif, tarafsız, devletin menfaatlerine uygun haber anlayışından dolayı başta Genel Müdürü olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Anadolu Ajansı, klasik kamu ajansı olmaktan çıkıp, değişen dünya konjonktüründe kendini yenileyerek, personel kalitesiyle, kullandığı teknikle hakikaten ülkemizin yüz akı olmuştur" diye konuştu.

AA'ya ayrı bir değer verdiklerini dile getiren Ayhan, "Anadolu Ajansı, gurur duyduğumuz yatırımlarımızı her zaman ön plana çıkararak Sivaslının gözü kulağı oluyor. Yatırımlarımızdan en ücra köydeki vatandaşın bile haberdar olmasında AA'nın katkısı var" dedi.

İl Özel İdaresi'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Ayhan, Sivas'a ekip ruhuyla hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Kurumumuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sivas'a daha fazla hizmet etme noktasında çok ciddi gayret sarf ediyor. Kurumumuzun parasal harcamaları her yıl ciddi oranda artmaktadır. Bu da gösteriyor ki kurumumuz ciddi bir iş üretme kapasitesiyle, tarımdan sağlığa, eğitimden kültüre, kırsal altyapıdan sosyal hayata kadar Sivas'ta ciddi bir çalışma yürütüyor" şeklinde konuştu.

Projelere değinen Ayhan, şunları kaydetti:

"Yıldız Dağı Kayak Merkezi ve Et Entegre Tesisimiz, Sivas'ın kanayan yarasına merhem olacak. Çocuklarımız ve gençlerimize yönelik sosyal projemiz var. Tarihi binaların restorasyonuyla tarihimize sahip çıkıyoruz, çağrı merkezleriyle ilin istihdamına katkı sağlıyoruz, yeni okul yatırımlarıyla ilimizin eğitim altyapısını desteklemeye devam ediyoruz. Sivas İl Özel İdaresi, Sayın Valimizin emir ve talimatları doğrultusunda ciddi bir ivme kazandı. Sizlere de bu yatırımları vatandaşlarımıza ulaştırdığınız için teşekkür ediyorum."

Cemal Coşkun da AA'nın 100. Yıl Vizyonu ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, İl Özel İdaresi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Uçar da hazır bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan'dan AA'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement