İlkadım'dan Akademik Odalar Birliği Protokolü - Son Dakika
Yerel

İlkadım'dan Akademik Odalar Birliği Protokolü

İlkadım\'dan Akademik Odalar Birliği Protokolü

Manisa Yargı Akademi ve Özel İlkadım Global Eğitim KPSS-AÖF Kursu, Manisa Akademik Odalar Birliği üyeleri ve birinci dereceden yakınları için indirim sağlayacak protokol imzaladı.

23.12.2013 13:14

Manisa Yargı Akademi ve Özel İlkadım Global Eğitim KPSS-AÖF Kursu, Manisa Akademik Odalar Birliği üyeleri ve birinci dereceden yakınları için indirim sağlayacak protokol imzaladı.

Manisa Yargı Akademi Özel İlkadım Global Eğitim KPSS-AÖF Kursu kurum binasında gerçekleştirilen protokole, Manisa Özel İlkadım Global Eğitim KPSS-AÖF Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Numan Erdeğer, Manisa Akademik Odalar Birliği Dönem Sözcüsü ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Demran ve Manisa Akademik Odalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Erdemli katıldı. Protokol töreninde konuşan Manisa Akademik Odalar Birliği Dönem Sözcüsü ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Demran, "Akademik Odalar Birliği olarak Yargı Akademi İlkadım olarak KPSS hazırlık kurslarına üyelerimizinve yakınlarının indirimli olarak katılabilmesi amacıyla böyle bir protokol gerçekleştiriyoruz. Bize bu imkanı sunan Manisa Özel İlkadım Global Eğitim KPSS-AÖF Kursu'na teşekkür ederiz." dedi. Demran'ın ardından konuşan Manisa Özel İlkadım Global Eğitim KPSS-AÖF Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Numan Erdeğer, "Akademik Odalar Birliği nezih ve güçlü bir toplumsal kuruluş. Aynı zamanda etkin ve yaygın bir ağı var. Böyle güçlü bir kuruluşla işbirliği yaparak gücümüze güç katmayı hedeflediğimiz bir çalışmaydı. Umarım bu çalışmanın sonucunda katkı vermeye çalışmış olduğumuz Akademik Odalar Birliği'nin hizmet alanları memnun olurlar." şeklinde kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'dan Akademik Odalar Birliği Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement