Kafaoğlu, Gündoğan Parkı'nı İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kafaoğlu, Gündoğan Parkı'nı İnceledi

Kafaoğlu, Gündoğan Parkı\'nı İnceledi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Milletvekili Mahmut Poyrazlı ile birlikte Gündoğan Parkı’nı inceledi.

03.05.2016 15:00

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Milletvekili Mahmut Poyrazlı ile birlikte Gündoğan Parkı'nı inceledi.

Altıeylül ilçesine ayrı bir hava katacak olan Gündoğan Parkı'nda artık sona gelindi. Park içerisindeki çalışmaların çoğu tamamlandı ve kısa süre içerisinde açılışı gerçekleşecek. Başkan Zekai Kafaoğlu beraberinde Ak Parti Milletvekili Mahmut Poyrazlı ile birlikte parkı gezdi. Başkan Kafaoğlu, Gündoğan Parkı civarına yapılacak 2. ALGEM binası ve park hakkında Milletvekili Poyrazlı'yı bilgilendirdi.

Başkan Kafaoğlu ilk olarak yapılması düşünülen 2. ALGEM binası hakkında bilgi vererek "2. ALGEM binası yapacağız. İçerisinde sosyal market, salonlar, meslek edindirme kursları olacak. Bu bölge mezbelelikti. Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde bulunan ALGEM GOP, Sütlüce, Yıldız, Dinkçiler Mahallelerine hitap ediyordu. 2. ALGEM binası da Gümüşçeşme, Gündoğan hattına hizmet edecek, böylelikle sosyal belediyecilik anlamında iki merkezde de herşey yapılmış olacak" dedi.

Başkan Kafaoğlu Gündoğan Parkın bulunduğu alanın 750 metre uzunluğunda olduğunu hatırlatarak, bu bölgenin yıllardan bu yana atıl vaziyette kaldığını söyleyerek, "Belediye olarak vatandaşlardan gelen talepleri de alarak güzel bir park oluşturduk. Park içerisinde 3 süs havuzu, 1 şelale, 3 çocuk oyun grubu, 2 spor aleti, 60 oturma bankı, 6 kamelya, 260'ın üzerinde aydınlatma direği olacak. Yaptığımız çok büyük bir proje. Park 2. Gündoğan Mahallesi'ne değer katacak. İlçenin en büyük parkı olan Gündoğan Park'a gelen her vatandaşımız çok mutlu" diye konuştu.

Milletvekili Mahmut Poyrazlı da "Gündoğan Parkı'nı gayet güzel buldum. Başkana ve ekibine teşekkür ediyorum. Daha önce de buraya geldiğimizde çok şikayet oluyordu, gezdik-gördük hem çocuklardan hem de vatandaşların memnuniyetini yerinde hissettik. Burası bir şekilde Belediye sayesinde vatandaşlara kazandırılmış oldu. Bundan sonra da belediye başkanlarının hizmetlerini bu şekilde izlemeye devam edeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafaoğlu, Gündoğan Parkı'nı İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement