Karaağaç Arena Spor Kompleksi Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Karaağaç Arena Spor Kompleksi Törenle Açıldı

Karaağaç Arena Spor Kompleksi Törenle Açıldı

Tekirdağ Kapaklı'ya bağlı Karaağaç Belediyesinin yaptırdığı ve Meclisin 10 yıllığına kiraya verdiği Karaağaç Arena Spor Kompleksi törenle açıldı.

18.01.2014 10:29  Güncelleme: 10:33

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Belediyesi tarafından yaptırılan ve Meclis tarafından 10 yıllığına kiraya verilen Karaağaç Arena Spor Kompleksi'nin tören ile açıldı.

Karaağaç Belediyesine ait olan halı sahanın 10 yıllığına kiraya verildiğini ifade eden Karaağaç Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, "Bugün açılışını yaptığımız bu halı saha, ilçemizin olmazsa olmazlardan biriydi. 2009 seçimleri öncesinde halkımıza söz vermiştik. Halı sahamızın açılışının başta Karaağaçlı gençlerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımıza ve işletmecilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel'in konuşmasının ardından, Veysel Karani Camii İmam Hatibi Mustafa Güler tarafından okunan dua eşliğinde halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.

2 BİN 600 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULDU

İşletmeciliğini Yılmaz Demirhan, Abdulkerim Kıral ve İrfan Demir'in yaptığı Karaağaç Arena Spor Kompleksi'nin açılış merasimi çerçevesinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Açılış törenine katılan tüm vatandaşlara pilav ayran dağıtıldı. 2 bin 600 metrekare alan üzerine kurulu olan Karaağaç Arena Spor Kompleksi'nin açılış törenine, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel'in yanı sıra AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Partili Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Mustafa Çetin ve Akın Yılmaz, AK Parti Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çetinkaya, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy ile çok sayıda davetli katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaağaç Arena Spor Kompleksi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement