"Karadeniz Topyekun Birlikte Büyüyecek" - Son Dakika
Yerel

"Karadeniz Topyekun Birlikte Büyüyecek"

"Karadeniz Topyekun Birlikte Büyüyecek"

Ordu'nun Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Meclis Başkanı Ahmet Durak, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

04.11.2013 12:51

Ordu'nun Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Meclis Başkanı Ahmet Durak, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Murzioğlu, Karadeniz'i bir bütün olarak gördüklerini belirterek, bölgenin gelişme ve büyümesinin de topyekün birlikte olacağına inandıklarını söyledi. Ünye Ticaret Borsası'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Ahmet Durak ve Borsa Genel Sekreteri Mehmet Gür, Samsun TSO'nun yapılan seçimlerinden sonra tekrar göreve gelen ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Salih Zeki Murzioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular. Samsun TSO Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz ve Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük'ün de hazır bulunduğu ziyarette Uslu ve Durak, Başkan Murzioğlu'na başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, "TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilmeniz bizleri de mutlu etmiştir. Yapacağınız çalışmalarda üzerimize düşen görevler olacaktır. Bu konuda desteğe hazırız. Sizi Karadeniz Bölgesi'nin temsilcisi olarak görüyoruz. Samsun, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük ve en önemli lokomotif kenti. Her zaman bölgede ağırlığı var. Ünye'de her zaman yönünü Samsun'a çevirmiştir. Yeni bir heyecanla ve yeni hedeflerimizle, sizlerin de tecrübesiyle, bölgemizi daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi bilmenizi istiyorum. Şu anda hasıl olan ortak akılla hareket etmemizin yarınlara daha umutla bakmamıza vesile olacağına inanıyoruz" dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Ünye Ticaret Borsası'nın yeni meclisini ve yönetimini kutlayarak, başarılar diledi. Karadeniz'i bir bütün olarak gördüklerini ifade eden Başkan Murzioğlu, "Bölgemizin gelişme ve büyümesini tüm il ve ilçeleriyle birlikte olacağına inanıyoruz. Sadece Samsun merkezde değil, ilçelerimizde de çok güzel bir birliktelik yakaladık. Bunun yansımalarını her yerde görmek mümkün. Samsun TSO olarak Karadeniz Bölgesi'nin tüm il ve ilçe oda ve borsalarıyla da çok güzel bir uyumumuz, dostluğumuz var. Bu dostluğumuz sizlerin de desteğiyle daha da çok perçinleşecek. Unutmayalım ki, artık bizim için önemli olan tek şey ihracatın artırılması ve ekonominin büyütülmesi. Artık şehirlerin büyüklüğü nüfuslarıyla değil, yaptıkları ihracatla anılıyor. Ekonominin büyümesi için çaba gösteren, çalışan, üreten her kişinin, her firmanın, her kurumun sonuna kadar destekçisiyiz. El ele vererek ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancım da sonsuz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, ziyaret anısına Başkan Salih Zeki Murzioğlu'na anı takdiminde bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Karadeniz Topyekun Birlikte Büyüyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement