Kayso Başkanı Mustafa Boydak'ın Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Kayso Başkanı Mustafa Boydak'ın Acı Günü

Kayso Başkanı Mustafa Boydak\'ın Acı Günü

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak'ın kayınvalidesi Hörmet Erkan 80 yaşında vefat etti.

24.12.2013 13:54

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak'ın kayınvalidesi Hörmet Erkan 80 yaşında vefat etti.

Evinde vefat eden Hörmet Erkan'ın cenazesi, Hacılar ilçesi Merkez Camisi'ne getirildi. Hörmet Erkan için öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına KAYSO Başkanı Mustafa Boydak'ın yanı sıra, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KAYSO Meclis Başkanı Nurettin Okandan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, çok sayıda sanayici ve işadamı ile Erkan'ın yakınları katıldı.

Hörmet Erkan'ın cenaze namazını, Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan kıldırdı. Nursaçan, cenaze namazından önce yaptığı konuşmada, ölülerin canlılar, canlıların da ölüler üzerinde hakları bulunduğunu bildirdi. Nursaçan, "İnsan, Allah'ın en değerli varlığıdır. İnsan yeryüzünde Allah'ın vekilidir. Herşey insanoğlu için yaratılmıştır. İnsanoğlunun gerek fiziksel gerekse manevi bünyesinin dokunulmazlığı vardır" diyerek, vefat eden Hörmet Erkan için helallik istedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Hörmet Erkan'ın cenazesi, Hacılar Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayso Başkanı Mustafa Boydak'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement