Kazanan Dostluk Oldu 3-3 - Son Dakika
Yerel

Kazanan Dostluk Oldu 3-3

Kazanan Dostluk Oldu 3-3

Kayseri Masterler Spor Kulübü Derneği Kayseri'de yine bir ilke imza attı.

12.11.2012 16:32

Kayseri Masterler Spor Kulübü Derneği Kayseri'de yine bir ilke imza attı. Kurulduğu tarihten bu yana düzenledikleri turnuvalar ve etkinliklerle adından söz ettiren Kayseri Masterler Spor Kulübü Derneği, Cumartesi günü bir dostluk maçı organize etti.

Kayserispor'da uzun yıllar kaptanlık yapan Gıyasi Tokoğlu, Kayserispor'da 1973-1980 dönemlerinde forma giyen Cengiz Yazıcıoğlu'nun yanı sıra, Galatasaray'ın eski futbolcularından Büyük Bülent, Trabzonspor'un eski futbolcularından Suat Şatır, Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Erdi Demir ile birlikte İstanbul ve Ankara'da görev yapan savcı ve hakimlerin forma giydiği dostluk maçında Kayseri Veteranlar Takımı ile Şöhretler Karması karşı karşıya geldi.

Kayserispor'un Kadir Has Tesisleri'nde oynanan maça Kayseri Veteran Takımı'nın kaptanı olarak Sarı-kırmızılı kulübün efsane kaptanlarından Gıyasi Tokoğlu çıkarken, Şöhretler Karması'nda ise kaptan olarak Kayserispor'un efsane oyuncularından Cengiz Yazıcıoğlu çıktı.

Oldukça çekişmeli ve mücadele içinde geçen müsabakayı az sayıda futbol sever izledi. Konuk Şöhretler Karması'nın teknik patronluğunu

Yargıtay Üyesi Zihni Doğan yaparken,yardımcılığını ise Üsküdar Savcısı Ekrem Türkoğlu yaptı.

Mücadelede çok sayıda oyuncu değişikliği yapıldı. İkinci yarıda Kayseri Veteranlar Takımı'nda kaptan olarak Cengiz Yazıcıoğlu görev yaparken, Gıyasi Tokoğlu'da Şöhretler Karması'nın kaptanı olarak mücadele etti.

Heyecanlı geçen maçta

Kayseri Veteranlar Takımı'nın gollerini birisi penaltıdan olmak

üzere İdris Özcan. Tekin atarken, konuk takımın gollerinden ikisini TFF Tahkim Kurulu Başkanı Cengiz Tuzcuoğlu atarken, diğer golü Erdi Demir kaydetti.

Kadir Has Tesisleri'ndeki maçta Kayseri Veteranlar Takımı'nda yapılan değişiklikler sonunda Emir Gül. Muhammet Tanbay, Uğur Yıldırım forma giydi. Konuk takımda ise Ali, Ekrem, Mikail ikinci yarı forma giyen isimlerdendi.

Karşılıklı atılan gollerle 3-3 berabere biten maç sonunda Kayserispor Kulübü'ne geçen her iki takım oyuncularını

Kayserispor'un Tesis Amiri Erdal Duran konuk etti. Yapılan ikramlar ve sohbet sonunda her iki takım oyuncuları Pazar günü ise Erciyes Kardan Adam Tesisleri'ndeki kahvaltıda bir araya geldi.

Kayseri Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Yıldız, Kayseri'de ilk kez organize ettikleri müsabakaya katılan tüm eski futbolculara, hakim ve savcılara, Kayserispor'un eski kaptanı Gıyasi Tokoğlu ve eski oyuncularından Cengiz Kayıkçıoğlu ile Kayserispor Kulübü'ne ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Sarı-kırmızılı takımın efsane kaptanlarından Gıyasi Tokoğlu ve eski oyuncularından Cengiz Kayıkçıoğlu'da muhteşem ev sahipliğinden dolayı Kayseri Masterler Spor Kulübü Derneği ile Kayserispor Kulübü'ne teşekkür ettiler.

SAHA: Kayserispor Kadir Has Tesisleri

HAKEMLER: Ahmet Çıtak, Barış Çiçeksuyu, Onur Öztal

KAYSERİ VETERANLAR: Şener Opak, Emir Alpaslan, Gıyasi Tokoğlu, Ahmet Yıldız, Ali Üstünel, Behiç Salt, İdris Özcan, Reşat Özdemir, Tekin, Rıdvan Şirvani, Cihan Kart.

ŞÖHRETLER KARMASI: Hasan, Emir Cevahir, Cengiz Yazıcıoğlu. Ali, Dursun Kaya. Abidin Özdemir, Suat Şatır, Engin Tuzcuoğlu, Zafer Ekinci, Erdi Demir, Bülent Akkılıç.

GOLLER: Erdi Demir, Engin Tuzcuoğlu (2) (Şöhretler Karması), İdris Özcan (2) (Kayseri Veteranlar) - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazanan Dostluk Oldu 3-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement