Keçiören Belediyesi Yeni Bir Zümrüt Yaşam Alanı Daha Açtı - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi Yeni Bir Zümrüt Yaşam Alanı Daha Açtı

Keçiören Belediyesi Yeni Bir Zümrüt Yaşam Alanı Daha Açtı

Keçiören'deki pazar yerlerini haftanın yedi günü kullanılabilen yaşam merkezlerine dönüştüren Zümrüt Yaşam Alanları'na bir yenisi daha eklendi.

07.10.2013 11:30

Keçiören'deki pazar yerlerini haftanın yedi günü kullanılabilen yaşam merkezlerine dönüştüren Zümrüt Yaşam Alanları'na bir yenisi daha eklendi. Çaldıran Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Zümrüt Yaşam Alanı törenle hizmete açıldı.

Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı'nın açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur ve AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, AK Parti Keçiören İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cansu Mutlu, Belediye Meclis Üyeleri, hemşehri dernekleri başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HER HAFTA BİR AÇILIŞTAYIZ

KEDEM halk dansları ekibinin gösterisi ile başlayan törende konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Güzel, yaptığı başarılı çalışma ve hizmetlerden dolayı Başkan Ak'a teşekkür etti. AK Parti Milletvekilleri olarak her hafta bir açılışa katıldıklarına dikkat çeken Güzel, "Belediye Başkanlarımız sizlere daha refah bir yaşam sağlamak için hizmetler ve yatırımlar yapıyor. Sizlere hizmet etmek bizim birinci görevimizdir. Sizlere hizmet yarışında el birliği ve güç birliği içerisindeyiz" diye konuştu.

Bir bahar günü temelini attıkları Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı'nın Keçiörenlilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, "Eskiden burası atıl durumda bir pazar alanıydı ve çok kullanılmıyordu. Burayı ziyarete geldiğimde vatandaşlarımızdan gelen istekleri yerine getirerek bu atıl alanı bir cazibe merkezi haline dönüştürdük" dedi.

DÜĞÜN SALONLARI İÇİN CÜZİ KİRA

Zümrüt Yaşam Alanı'nın özellikleri hakkında bilgi veren Başkan Ak şunları söyledi: "Yeni geliştirdiğimiz Zümrüt Yaşam Alanları konsepti nedeniyle artık burası haftanın yedi günü kullanılacak. Üzeri kapalı pazar alanı çok amaçlı da kullanılabilir. Pazar alanımızda Mübarek Ramazan ayında iftar vermiştik. Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı'nda 500 kişilik 2 adet düğün salonumuz mevcut. İnsanlarımız bu düğün salonlarında cüzi miktarlarla düğün ve kınalarını yapabilecekler. Yine KEÇMEK'lerin sınıfları olacak. Sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin çeşitli çalışmalarını yapabilecekleri salonlarımız olacak. Burası çok önemli sosyal ihtiyaçları karşılıyor. Hemen yan tarafta zabıta binası mevcut. Hanım kardeşlerimizin rahatça buradan faydalanabilmesi için küçük çocuklarını bırakabilecekleri oyun alanları kurduk. Dört tane Zümrüt Yaşam Alanı'nı gerçekleştirdik bugüne kadar. Çaldıran ile birlikte üçü hizmete açıldı. Bademlik Zümrüt Yaşam Alanı'nı da yakında hizmete açacağız."

VATANDAŞIN İSTEĞİNE GÖRE HİZMET

Keçiören'e hizmet yaparken halkın isteklerini göz önünde bulundurarak planlama yaptıklarını ifade eden Başkan Ak, "11 Ekim'de Mevlana Kültür ve Spor Merkezi'nin açılışını yapacağız. İçerisinde yüzme havuzu, fitness merkezleri ve birçok etkinliğin yapılacağı bu merkezimiz çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak" diye ifade etti.

Konuşmaların ardından protokol heyeti kurdele keserek Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra tesisi gezen heyet incelemelerde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi Yeni Bir Zümrüt Yaşam Alanı Daha Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement