Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı

Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı

Gölbaşı ilçesinde Kent Konseyi genel kurulu toplantısı yapıldı.

17.06.2014 11:01

Gölbaşı ilçesinde Kent Konseyi genel kurulu toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, açılış konuşmasında, yasa gereği ülkemizin il ve ilçelerinde kent konseyleri oluşturulduğunu belirterek, birçok yerde kent konseylerinin kağıt üzerinde kaldığını belirtti.

Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi'nin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Özdemir, Kent Konseyi'nin çalışmalarının Adıyaman ve çevresinin örnek alabileceği çalışmalara imza attığının altını çizerek, titiz ve özveriyle çalışan bir ekibin olduğunu ifade etti.

Kent Konseyi Başkanı Niyazi Arslan da yaptığı konuşmada, kent konseyinin çalışma prensipleri ve daha önce yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantırda, Kent Konseyinde bu dönem yapılacak çalışmalar içerisinde engelliler için asansörlü bir toplantı temin edilmesi için çalışmalar yapılacağını, çocuk ve gençler için Milli Eğitim, Emniyet işbirliği ile kurulan komisyonun hızlandırılması için çalışmaların hızlandırılması, Ramazan ayında yaşlı, fakir ve yardıma muhtaç ailelerin evlerine yemek servislerinin yapılması, mahalle muhtarları tarafından zabıta müdürlüğüne fakir ve yardıma muhtaç ailelerin isim ve adreslerinin bir an önce bildirilmesi gerektiği konularında kararlar alındı.

Yapılan oylama ile Kent Konseyi Başkanlığına Niyazi Arslan tekrar seçildi.Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Düzenlenen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Atakan, Sağlık İlçe Müdürü Davut Kıskaç, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar, CHP İlçe Başkanı İlhami Ulu, Başhekim Selim Kuşağlı, dernek başkanları ve muhtarlar katıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement