Kocamaz, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kocamaz, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kocamaz, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentte yapımı gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceledi.

22.09.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentte yapımı gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Her yere eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra ilçelerdeki çalışmalarını da sürdürüyor.

Yapımı gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet sınırına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek bizim boynumuzun borcu. Seçim sürecinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Yol çalışmalarını bir an önce tamamlayıp halkımızın hizmetine açmak için ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

MHP Mersin Milletvekilleri Ali Öz, Baki Şimşek, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ile birlikte Aydıncık ilçesine bağlı Karagöl ve Söğüt Yaylaları'nın yanı sıra Gülnar ilçesi sınırları içinde yer alan Taşoluk, Yarmasu, Elmakuzu, Köseçobanlı, Kuskan Mahalleleri ve Bardat Yaylası'nda da incelemelerde bulunan Kocamaz, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunları ilk ağızdan dinledi.

Gülnar, Bardat- Elmakuzu mevkiinde 9 kilometre, Halifeler- Söğüt 13,5 kilometre, Kurbağa Üçoluk 5,5 kilometre, Kuskan Çatak Mevkii 4,5 kilometre, Bereket Yarış Alanı Mevkii 2 kilometre, Dedeler Mahallesi 4 kilometre, Delikkaya-Emirhacı Mevkii 6 kilometre, Köseçoban Taşdüştü 5,5 kilometre, Taşoluk Güneşli mevkiinde 4 kilometre, Kuskan Aygörmez mevkiinde 8 kilometre, Beğdili- Babadıl 10 kilometre olmak üzere toplam 72 kilometre asfalt çalışması yapıldı. Köseçoban-Gezende mevkiinde 9 kilometre, Kuskan-Dayıcık mevkiinde ise 43 kilometre toplamda 52 kilometre 2. kat asfalt çalışması yapılan yollar hizmete açıldı.

Ayrıca Başkan Kocamaz, Gülnar İlçesine bağlı Taşoluk Mahallesi'nde yakın bir zamanda hizmete girecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Soğuk Hava Deposu'nda incelemelerde bulundu. Hizmete girecek olan soğuk hava deposu 4500 tonluk depolama hacmine sahip olacak ve hasadı yapılan elmaların depolanmasında kullanılacak.

Öte yandan, Fındıkpınarı Mahallesi'nden başlayıp Demirışık, Karaçoban, Sunturas Mahallelerini bağlayan grup yolunun Fındıkpınarı Mahallesi içerisinde kalan Soğukpınar Caddesi'ndeki 1200 metrelik kısım sıcak asfalt kaplanarak bayrama hazır hale getirildi. Çalışmalar 3 günde tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocamaz, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement